Inspiroivimmat IG-tilit 2017

Muistelen, että olisin joskus aikaisemminkin tehnyt postauksen inspiroivimmista Instagram-tileistä ja oikeassa olin. Alkuvuodesta 2016 listasin edellisen kerran IG-suosikkejani, mutta nyt siitä on kulunut sen verran kauan, että uusia seurattavia on tullut vaikka millä mitalla. Valitsin tähän listaan hieman erityyppisiä tilejä, jokainen niistä inspiroi tavallaan. Mukana myös pari kotimaista!

@aninebing

Jos minun pitäisi nimetä yksi tyyli-ikonini, niin kallistuisin todennäköisesti tähän naiseen. Sen lisäksi, että hänellä on pettämätön tyylitaju, on hänellä myös mieletön ura oman nimikkobrändinsa kanssa ja ihanan oloinen perhe.

@millakuoksa

Yksi sana: hymy!! Tämä nainen sai kesän aikana tartutettua minulle kuviensa välityksellä niin monta kertaa tuon leveän hymyn, että en voi olla ottamatta häntä tässä kohtaa esille. Parastahan tässä on se, että Milla on livenäkin yhtä aurinkoinen kuin kuvissa ♥

@thekitchenmccabe

Seuraan muutamia ruoka-aiheisia instatilejä ja tämä on noussut lempparikseni tummien ja tunnelmallisten kuvien ansiosta. Vaaleat ja valoiset ruokakuvat ovat usein teknisesti helppo toteuttaa, mutta tummat vaativat kikkailua ja niissä on ihan oma jujunsa. En tiedä miksi, mutta näissä tummissa ruokien maut tulevat paremmin esille ja tuntuvat tunkeutuvan ihan kielen päälle 😀

@alyssa.lenore

Tämän naisen tili on hillityllä ja tarkoin valitulla värimaailmallaan inspiroinut minua jo kauan. Kuvat eivät ole tylsiä, vaikka toistavatkin jatkuvasti samaa valkoisen, beigen, mustan ja harmaan värimaailmaa. Tämä on myös niitä harvoja tilejä, joissa ns. täytekuvat eivät tunnu täytekuvilta.

@patrickkarkkolainen

Toinen inspiroiva suomalainen ja vieläpä valokuvaaja. Harvoin jaksan seurata valokuvaajia instassa, mutta Patrick on poikkeus. Hänen hääkuvissaan on kerrassaan upea sävymaailma ja tunnelma. Niissä näkyy suomalaisuus, mutta modernilla tvistillä.

@helloemilie

Tämä miljoonan seuraajan tili saattaa olla jo teille kaikille tuttu, mutta itse löysin Emilien vasta viime talvena, kun hän oli vierailulla Suomessa. Pakko myöntää, että kotimaamme ei ole koskaan näyttänyt niin hyvältä kuin hänen kuvissaan. Tämä on ehdottomasti inspiroivin matkailuaiheinen tili, jonka tiedän. Jokainen kuva 10+!

@cam_myy

Kamila on aika uusi tuttavuus, mutta halusin nostaa hänet esille poikkeuksellisen kuvanmuokkauksen ja tunnelman vuoksi. Hänen tiliään selatessa tuntuu kuin olisit lähtenyt aikamatkalle. Osa toki filtterin ansiota, mutta suuri merkitys on myös tämän naisen ulkonäöllä. Siinä on jotain 50-60-luvun kauneutta, joka erottuu tämän hetken massasta todellakin edukseen.

Mitkä ovat olleet teidän lempparitilit tänä vuonna? Vinkatkaa ihmeessä omista suosikeista!

PS. TALO-BLOGISSA UUSI POSTAUS!

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Milla K
  August 27, 2017

  Käääks Kaisa❤️❤️❤️ Inspiroituminen on molemminpuolista kuule!

  • Kaisa
   August 27, 2017

   <3 <3 sun ansiosta pari hymykuvaakin kuvattu tänä kesänä! 😀

Previous
Toimiva kodinhoitohuone