Moni teistä on varmasti jo kuullut H&M:n uusimmasta suunnittelijayhteistyöstä. Isabel Marantin käsialaa oleva mallisto saapuu kauppoihin 14.11. Jos edellinen yhteistyö (Maison Martin Margiela) tuntui mielenkiintoiselta, niin tämä tuleva mallisto taitaa olla lähimpänä omaa tyyliäni ja vakavissani harkitsen muutamien tuotteiden ostamista.

Vaikka mallisto pitää pääosin sisällään Marantille tyypillisiä boheemeja elementtejä, on siellä myös erittäin yksinkertaisia perusvaatteita. Olen esimerkiksi silmäillyt jo valmiiksi harmaiden collegepaitojen valikoimaa kaupoissa, koska uuden (printittömän version) hankinta alkaa pian olla ajankohtaista. Tästä mallistosta löytyy erittäin potentiaalinen vaihtoehto. Paidan lisäksi on ehdottomasti päästävä sovittamaan noita tennareita!

6103_LB_02SI MODA ISABEL MARANT POUR HMtennarit 39,95€ // neule 99€ // silkkihousut 79,95€ // collegepaita 49,95€

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Minna Rosé
  October 30, 2013

  Oli mahtavaa päästä tapaamaan sinut tänään Kaisa! 🙂 Vaikutat todella mukavalta tyypiltä ja sain sinulta paljon hyviä vinkkejä opiskeluihin liittyen. Vähän nolottaa, mutta luin vauvauutisistasi vasta nyt! Eli hurjasti onnea koko perheelle ja ihanaa odotusaikaa ♥ Toivottavasti tapaamme vielä jatkossa! 🙂

  – Minna

 • tunnetila
  October 30, 2013

  Heh! Kokosin juuri postauksen samasta aiheesta ja omalle listalleni päätyi myös tuo collegepaita ja nuo silkkihousut. 🙂 Hauska yhteensattuma.

Previous
Kaukokaipuu
Isabel Marant pour H&M