si-moda-italy-2016-5Pari päivää on nyt vierähtänyt täällä Italiassa paahtavan auringon alla. Hellelukemista on tosiaan saatu nauttia, eikä iltaisinkaan ole ollut tarvetta pitkähihaiselle. Tuntuu, että sitä olisi lähdetty hieman eksoottisempaankin kohteeseen. Matka tänne oli suoraan sanottuna niin hikinen, että koko porukka kärsi nestehukasta vielä seuraavana aamunakin 😀 Ensimmäinen kokonainen päivä otettiin sen vuoksi ihan iisisti, mutta eilen otimme pyörät alle ja lähdimme polkemaan vailla sen kummempaa päämäärää. Päädyimme lopulta “salaiselle” kivirannalle, josta laitan kuvia myöhemmin.

si-moda-italy-2016-7si-moda-italy-2016-3si-moda-italy-2016-1si-moda-italy-2016-8Olin muuten aivan varma, että joudun taas kerran viettämään Italian lomaa puolikuntoisena, mutta nyt alkaa vihdoin näyttää paremmalta. Olin tosiaan ollut jo 2,5 viikkoa ihan järkyttävässä flunssassa ennen lähtöä ja odotellut josko tauti lähtisi itsekseen. Lopulta minun oli luovutettava ja marssittava lääkäriin. Ilmeisesti antibiiotteja tässä tämän taltuttamiseen tarvittiin, koska nyt olo on kohentunut merkittävästi. Ihanaa saada vihdoin hengittää normaalisti 😀

Mutta joo se sairaskertomuksista. Nyt meidän lounastauko alkaa lähentyä loppuaan, joten suljen läppärin ja alan valmistautua lähtöön. Tämä ilta taidetaan viettää täällä pienessä Diano Marinan kaupungissa, mutta huomenna otetaan suunnaksi joku muu.

si-moda-italy-2016-4si-moda-italy-2016-9si-moda-italy-2016-2si-moda-italy-2016-10

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Vietnamilaiset rullat ja ruokarae