Italian nights

si-moda-asu-oct4-2015-1si-moda-asu-oct4-2015-4si-moda-asu-oct4-2015-3si-moda-asu-oct4-2015-7si-moda-asu-oct4-2015-5si-moda-asu-oct4-2015-2si-moda-asu-oct4-2015-6shoes TOPSHOP / jumpsuit ZALANDO* (similar here, here and here)

sunnies LE SPECS / earrings H&M* (similar here)

Tässä tulee viimeiset asukuvat Italiasta. Minun täytyy tähän alkuun kertoa pieni tarina näiden kuvien ottohetkestä. Tuossa kivetyksellä istuessa minua otti niin suuresti päähän, että en saanu aikaisemmin kaivettua kameraani esille. Ilta oli hämärtynyt salaman nopeasti ja vaikka näissä näyttäisi olevan pilkahdus aurinkoa, niin minun täytyy paljastaa, että kyseessä on vain todella kirkas katuvalo.

Jouduin aika raa’alla kädellä kaivamaan näistä kuvista valoisampia, mutta onneksi se on mahdollista kiitos raakakuvien ja Lightroomin. Vaikka lopputulos ei ollut ihan se mitä olin suunnitellut, niin toisaalta pidän tästä tunnelmasta ja hieman rakeisista kuvista. Näistä välittyy ihan oikeasti se italialaisten iltojen fiilis.

Osa teistä on ehkä laittanutkin jo merkille, että reissuasuni ovat olleet poikkeuksellisen värikkäitä. Vaikka minulla oli kyllä muutama tuttu ja turvallinen mustavalkoinen asu mukana, niin jotenkin sitä päätyi aina valitsemaan vähän väriä ylle. Ehkä noilla värikkäillä pienillä kujilla oli jotain tekemistä asian kanssa.

Tämän kyseisen illan asuksi valikoitui jumpsuit, joka on itse asiassa odottanut sopivaa käyttötarkoitusta jo tovin. Pitkistä lahkeista huolimatta se oli aivan nappivalinta helteiseen Italiaan, kiitos viileän silkkimateriaalin. Suuret kukkakuosit eivät ehkä ole ominta minua nekään, mutta joku niissä viehättää. Varsinkin tummemmalla pohjalla varustetut kukkakuosit, jotka sopivat loistavasti myös syksyyn. Tätä kyseistä haalaria ei taida enää löytyä, mutta linkkasin tuohon ylle pari vastaavaa!

 

(*gifted/postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

Previous
Inspiratiota juhlasesonkiin