Italian Riviera – Photo diary

SI MODA ITALY RIVIERA 2015 3

Arkistoista löytyi vielä muutamia kuvia kesäkuun Italian matkalta. Nämä ovat parilta viimeiseltä päivältä, jotka vietettiin tosiaan Italian Rivieralla. Melkein koko loma saatiin nauttia auringosta lukuunottamatta viimeistä päivää, jolloin sadepilvet valtasivat taivaan. Se ei meitä kuitenkaan hirveästi haitannut, koska suurin osa päivästä kului matkustamiseen. Rivieralle haluan kyllä joskus vielä uudestaan pidemmäksi ajaksi ihmettelemään ja nauttimaan kauniista, jylhistä rannikkomaisemista.

SI MODA ITALY RIVIERA 2015 2SI MODA ITALY RIVIERA 2015 1SI MODA ITALY RIVIERA 2015 5SI MODA ITALY RIVIERA 2015 7SI MODA ITALY RIVIERA 2015 8SI MODA ITALY RIVIERA 2015 10SI MODA ITALY RIVIERA 2015 9SI MODA ITALY RIVIERA 2015 4SI MODA ITALY RIVIERA 2015 11SI MODA ITALY RIVIERA 2015 6

Nautin kyllä suunnattomasti kotimaankin kesästä, jos se nyt vaan kunnolla alkaisi. Alkaa tulla korvista ulos nämä pilviset +17 asteen päivät, jotka ovat joo ihan kivoja puuhastelupäiviä, mutta täällä kaivataan nyt lämpöä ja aurinkoa! Mitään äkkilähtöä en ole edes harkinnut, koska haluan mielummin säästää talven ulkomaanreissuun. On siis pakko uskoa elokuun intiaanikesään. Muita auringonjanoisia?

//

Few more pictures from our trip to Italy. Im missing sun so badly. This summer in Finland has been one of coldest in century!! Freeezing over here.

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Henna
  July 21, 2015

  Joo alkaa kyllä nyppimään nämä kelit! Ensimmäinen kesä kuinkakohan moneen vuoteen, kun lomaa on ollut koko kesä- ja heinäkuu ja hellepäiviä sattunut ehkä se 1 tai 2. Ei nämä säät ole onneksi lomamenoa haitannut, mutta olisi sitä ollut ihana nauttia niistä helteistä, kun kerrankin on ollut täydellinen mahdollisuus. No elokuussa sitten, kun työt alkaa 😉

  • Kaisa
   July 24, 2015

   Nimenomaan, mulla viime kesä oli äitiysloman myötä eka “vapaakesä”, mutta tyttö oli vielä niin pieni ettei voitu rannalla viettää päiviä. Tänä kesänä neiti sitten odotti kovasti, että pääsee mökille uimaan yms. mutta vielä kertaakaan ei ole meressä päässyt polskimaan, kun on ollut niin hirmuisen kylmä :/ pöh!

Previous
Must have