ITALO & O’LEARYS

Huomenta! Mietin tässä kuinkahan moni teistä on arvellut minun lähteneen kohti sairaalaa, kun edellisestä päivityksestä on kulunut melkein kaksi vuorokautta. Mutta ei, täällä ollaan yhä! Ja uskon kyllä vahvasti pääseväni viettämään joulua perheen luo.

Nämä seuraavat kuvat sen sijaan ovat tiistain pikkujouluista, jotka jäivät tämän vuoden ainokaisiksi omalta osaltani. Enkä sano tätä yhtään katkeralla äänellä vaan päinvastoin. Tämä hyvää ruokaa ja ihania ystäviä sisältänyt ilta oli juuri se mitä kaipasinkin.

Kauppakeskus Forumissa vietetetyt pikkujoulut alkoivat alkudrinkeillä kattokerroksessa ja jatkuivat alkupaloilla Italossa sekä pää- ja jälkiruokatarjoilulla O’Learys nimisessä ravintolassa. Itse nautin alkupalaksi bruschettaleipiä, jotka olivat maun puolesta oikein mahtavia, mutta koostumus olisi saanut olla aavistuksen rapeampi. Pääruoaksi hampparia, jälkkäriksi friteerattua vaniljajäätelöä ja joulun ennakkoähky oli taattu…SI MODA FOOD ITALO&OLEARYS SI MODA FOOD ITALO&OLEARYS SI MODA FOOD ITALO&OLEARYS SI MODA FOOD ITALO&OLEARYS SI MODA FOOD ITALO&OLEARYS SI MODA FOOD ITALO&OLEARYS SI MODA FOOD ITALO&OLEARYS

Nyt ajattelin siivota vielä viimeiset kaapit vauvaa varten ja hakea kaupasta hieman leivontatarvikkeita. Täytyy saada se jouluinen tunnelma kotiin tuoksujen avulla. Joko siellä ollaan ihan jouluisissa fiiliksissä?

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Sporty furry
ITALO & O’LEARYS