Italy photo diary

SI MODA ITALY 2015 RANDOM 10

Vihdoin hieman kuvia reissulta. Ajattelin postata pari puhdasta “photo diary”-postausta ja sitten erikseen hieman meidän majoituksesta ja parhaista ravintoloista. Aloitetaan alkuloman kuvilla, joita ei kyllä kertynyt kovinkaan paljon, koska allekirjoittanut tosiaan keskittyi niinä päivinä enemmän sairastamiseen kuin kuvien napsimiseen.

Ensimmäiset 5 päivää vietimme Gardajärven rannalla, Gardan kaupungissa. Kaupunki itsessään ei mielestäni ole kovinkaan kummoinen kohde. Onhan siellä upeita rantaravintoloita, joissa varmasti istuu mielellään päivällistä nauttien vaikka useampanakin iltana, mutta melko nopeasti on kaupungin kadut kierretty ja nähtävyydet nähty. Gardajärvelle suuntaavat ovatkin varmasti suunnitelleet lomansa niin, että tarkoituksena on käydä useammassa lähikaupungissa loman aikana. Välimatkat eivät päätä huimaa ja saman päivän aikana ehtii nähdä vaikka parikin paikkaa.

SI MODA ITALY 2015 RANDOM 3SI MODA ITALY 2015 RANDOM 2SI MODA ITALY 2015 RANDOM 5SI MODA ITALY 2015 RANDOM 11SI MODA ITALY 2015 RANDOM 13SI MODA ITALY 2015 RANDOM 12

Tämä oli myös meidän suunnitelmamme, mutta se hiukan kariutui oman sairasteluni sekä todella kuumien ensimmäisten päivien vuoksi. Päivällä auringossa oli varmasti lähemmäs 40 astetta lämmintä, joten ainoa järkevä vaihtoehto siinä kohtaa oli hotellin uima-allas. Eikä siinä mitään, olipahan ihanaa ottaa ihan rennosti hektisen kevään jälkeen ja mini nautti kyllä silmin nähden vedessä riehumisesta. Ehdimme onneksi tehdä pikavisiitit Sirmioneen ja Veronaan, mutta niistä lisää myöhemmin.

Loman parasta antia oli ehdottomasti (odotusten mukaisesti) ruoka. Söin joka päivä tuoretta kalaa ja toki myös niitä vehnäisiä Italian herkkuja. Näiden lisäksi jäätelöä tuli nautittua melkoinen määrä. Miksi siellä pitää olla niin älyttömän paljon hyviä makuja, ettei niitä millään ehdi maistelemaan kaikkia?

SI MODA ITALY 2015 RANDOM 6SI MODA ITALY 2015 RANDOM 4SI MODA ITALY 2015 RANDOM 9SI MODA ITALY 2015 RANDOM 8SI MODA ITALY 2015 RANDOM 7SI MODA ITALY 2015 RANDOM 1

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Sale favorites