SI MODA ASU MAY16 2016 1

Vaikka en todellakaan ole perusraitojen lisäksi kuosillisten vaatteiden suuri ystävä, on minulla salainen ihastus. Nimittäin neutraalinsävyiset, boheemit Jacquard kuosit. Parhaiten ne toimii kudottuina, hieman paksummassa pellavasekotteisessa kankaassa.

Niistä tulee melkoinen inkkarifiilis, mutta ilman räikeitä värejä ja yhdistettynä neutraaleihin vaatteisiin, toimii kuosi mielestäni hyvin myös omassa melko hillityssä tyylissä. Tällä kertaa yhdistin takin mustaan, mutta kesällä tätä tullaan näkemään varmasti paljon raikkaiden valkoisten vaatteiden kaverina.

SI MODA ASU MAY16 2016 2 SI MODA ASU MAY16 2016 5 SI MODA ASU MAY16 2016 4 Mutta asujutuista hieman muihin. Havahduin nimittäin tuossa äsken, että toukokuuta on eletty jo yli puolen välin. Mihin tämä aika oikein katoaa? Kohta sitä starttailee jo ensimmäinen virallinen kesäkuukausi.

Ollaan alustavasti mietitty hieman kesäsuunnitelmia, mutta mitään sen kummempia ei olla lyöty vielä lukkoon. Minkälaisia suunnitelmia teillä on? Jos on heittää jotain erittäin kivoja vinkkejä (kotimaassa lähinnä) lasten kesätapahtumista/paikoista, joissa käydä lapsen kanssa, niin antaa tulla vaan 🙂

SI MODA ASU MAY16 2016 6SI MODA ASU MAY16 2016 7 Ainakin Muumimaailmaan on pikkuinen fani luvattu viedä ja varmasti perinteinen Lintsin reissu häämöttää myös edessä. Ulkomaillekin on ajatus lähteä, mutta milloin ja kuinka pitkäksi aikaa on vielä arvoitus. Tämä tulee todennäköisesti riippumaan siitä minkälainen kesä meille tänne Suomeen suodaan tänä vuonna. Kesäsuunnitelmat kun yleensä ovat hieman säästä riippuvaisia. Äkkilähtöä en kuitenkaan ole tainnut vielä yhtenäkään kesänä ottaa, vaikka viime kesänä teki kyllä mieli monta kertaa ottaa pitkän kylmän ja sateisen jakson aikana. Matkusteletteko te muuten mielummin kesällä kotimaassa vai lähdettekö ulkomaille lomien aikaan?

Tänään tuli matkustelua taas 130 kilometriä länteen päin, kun työt kutsui Helsingissä. Nyt täytyy saada jotain lounasta (myöhäistä sellaista), että jaksan seuraavaan palaveriin. Ihanaa, että aurinkokin on kaivautunut taas esiin sadepilvien takaa. Heti on tehokkaampi olo 🙂

SI MODA ASU MAY16 2016 8

jacket & hat LINDEX* / jeans GINA TRICOT / shoes NILSON / sunnies LE SPECS

(*gifted)

photos: Metti Forssell / edited by me

XOXO
signature

What do you think?

7 Comments
 • Terhi
  May 16, 2016

  Ihanan suloinen tuo takki, tykkään! : )
  Aurinkoista ja tehokasta iltapäivää sulle!

  http://www.terhisuanto.blogspot.com

  • Kaisa
   May 17, 2016

   Kiitos 🙂 Mäki tykkään tästä ihan hulluna! Kivaa vaihtelua yksivärisille!

 • Sara
  May 16, 2016

  Peurungan kylpylähotelli ja Hilarius Hiiren kylä, suosittelen 🙂

  • Kaisa
   May 17, 2016

   En olekaan tuosta kylpylästä kuullut/käynyt aikaisemmin 🙂 pitää tutustua. Mini rakastaa kylpylöitä 🙂

 • Karoliiiiiiiiiina
  May 17, 2016

  130 kilsaa länteen varmastikin? Kotkasta 130km itään ja ollaan jo hyvän matkaa Venäjällä 😀

  • Kaisa
   May 17, 2016

   Apua :DD pieni ajatuskatkos tässä kohtaa. Kirjoitin tätä tekstiä Helsingissä ja jotenkin ajattelin, että tästä itään 130km 😀 Pitää korjata tuo, kiitos!

 • ena
  May 23, 2016

  Moikka!

  Melkein Naantalin Muumimaailman vieressä Turussa sijaitsee Vesipuisto JukuPark, super ihana paikka viettää lämmintä kesäpäivää 🙂

Previous
Backpack