JAN/FEB looks

SI MODA JAN FEB OUTFITS 2016

asu 1 / asu 2 / asu 3

asu 4 / asu 5 / asu 6

asu 7 / asu 8 / asu 9

Tammikuussa ei paljon asukuvilla juhlittu, joten päätin suosiolla jättää perinteisen kuukausikollaasin väliin. Helmikuu alkoi lupaavasti, mutta loppukuusta viiletinkin sitten suurimman osan ajasta treeni- ja toppavaatteissa. Alkuvuosi oli siis asukuvien osalta säälittävin miesmuistiin, vain vaivaiset 9 lookkia. Positiivista on kuitenkin se, että silloin, kun päätin jotain järkevämpää päälleni pukea, ei asukriiseistä ollut tietoakaan.

Syntyi kivoja yhdistelmiä, melko yksinkertaisia, mutta ajattomia ja toimivia. Mustan lisäksi käytin paljon maanläheisiä hiekan sävyjä ja khakin vihreää. Pari kertaa jalkaan eksyivät myös siniset farkut.  Sesongin käytetyin vaate toppakamoja lukuunottamatta taisi olla tuo parin vuoden takainen musta karvaturritakki. Hyvä, ettei se mennyt kaupaksi niillä parilla blogikirppiksellä, joille sen raahasin. Mutta niin, löytyykö omaa lempparia näiden joukosta? Itselleni keskimmäiset asut pystysuunnassa iskevät eniten.

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
  • Viivi
    March 5, 2016

    Hyvältä näyttää! Yksinkertaisen simppeliä ja tyylikästä. Alhaalla vasemmalla mun lemppari. 🙂

  • Mikaela
    March 7, 2016

    Nro 8 on mun suosikki 🙂 valuuko sulla muuten yhtään ylipolvensaappaat? Ku mun omat valuu kauheesti ja mietin et oliskohan mitään kikkaa niihin?

Previous
Spring vibes