January outfit

SI MODA ASU JAN17 2016 7

Tyhmyydestä sakotetaan. Niin ne sanovat ja sanonta taitaa näiden kuvien kohdalla olla totta. En toki voi varmaksi sanoa oliko flunssan uudelleen päällekäymiselle syynä tämä kolmen minuutin takin availu keskellä lumista puistoa vai jokin muu, mutta viikonlopun muut kuvaamiset, suunnitellut työt jäivät flunssan takia nyt välistä.

Melkein jäivät myös kummipojan syntymäpäivätkin, mutta jostain löytyi vielä voimaa toteuttaa lupaamani teemaan sopivat muffinsit (näistä kuvia snapchatin puolella @caseykaisa) ja piipahtaa onnittelemassa poikaa. Varoen toki tartuttamasta häntä.

SI MODA ASU JAN17 2016 2SI MODA ASU JAN17 2016 4SI MODA ASU JAN17 2016 6

Vaikka kuvien ottaminen ei ehkä niin järkevä veto ollutkaan, oli asu kuitenkin oiva veto talvikeliin. Untuvatakki, pipo sekä kaulaliina pitivät kylmän loitolla ja pehmoinen pörröneule tuntui mukavalta ihoa vasten. Jalkaan vedin hetken mielijohteesta nämä pari vuotta sitten Sorelilta saadut popot ja tajusin siinä samassa jo omistavani ne ultimaattiset talvikengät.

Nämä ovat ihan täydelliset näille keleille. Villasukan kanssa ei varmasti palele varpaita ja kiitos traktoripohjan pystyssä pysyy jäiselläkin tiellä. Korkokenkiä rakastavan ei tarvitse luopua edes lisäsenteistä, koska näissä niitä on juuri sopivasti. Jos joku teistä tykästyi näihin, niin tsekkasin äsken, että Sorelin sivuilta löytyy vastaavia edelleen ja ovat tällä hetkellä alessakin.

SI MODA ASU JAN17 2016 0 SI MODA ASU JAN17 2016 1

Nyt ajattelin tehdä pikaisesti iltapuuhat ja mennä sitten ajoissa nukkumaan. Mini vaikuttaa jo melko terveeltä, eli on ihan realistista odottaa niitä hyviä pitkiä yöunia äidillekin. Paremmilla energioilla siis ensi viikkoon.

ps. Viimeinen resepti jäi tänään tulematta tämän hiton flunssan takia, mutta laitan sen huomenna. Ei se niin päivän päälle ole.

SI MODA ASU JAN17 2016 3

coat ZARA

shoes SOREL*

beanie DIY (my mom)

knitwear ZALANDO*

sunnies LE SPECS

photos: my sister / edited by me

(*gifted)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Recipe – Oatmeal 2/3