Juhannusinspiraatiota Geneven viinitiloilta

Toiseksi viimeinen ilta Sveitsissä näytti jokseenkin tältä. Pyöräiltiin sähköpyörillä viinitilalle, jossa meille tarjoiltiin mieletön vegepiknik. Kattaus ja alkupala olivat niin silmää hiveleviä, ettei niihin olisi malttanut koskea kiljuvasta nälästä huolimatta. Onneksi tämä kauneus ikuistettiin 16 bloggaajan ansiosta kymmeniin ellei satoihin kuviin, joten tätä näkymää pääsee ihailemaan koska tahansa uudelleen.

Itse taltioin kattauksen ja annokset kuviin myös inspiraatio mielessä. Kuten tiedätte rakastan kutsujen järjestämistä, harkittuja juhlateemoja sekä kauniita kattauksia, kauniista annoksista nyt puhumattakaan. Vegepiknikistä inspiroituneena aion kyllä varmasti koota johonkin sopivaan tilaisuuteen vastaavanlaisen näyttävän alkupalalankun. Juhannukseksi en sellaista ehdi tällä kertaa loihtia, mutta en epäile yhtään etteikö lankku toimisi hienosti myös juhannuspöydässä. Sopivaa alustaa ei todennäköisesti ole vaikea löytää ja näiden paikallisten sveitsiläisten herkkujen tilalle voisi hyvin asetella niitä perinteisiä suomalaisia juhannusherkkuja.

Jostain syystä mietin tuon illan aikana useampaan otteeseen juurikin juhannusta Suomessa. Ehkä se oli tuo pitkä pirttipöytä ja penkit sekä iloinen puheensorina hyvän ruoan äärellä, jotka toivat mieleeni juhannuksen. Sellaista fiilistä odotan tältäkin illalta, kun kokoonnumme ystäviemme kanssa samaan pöytään juhlistamaan juhannusaattoa.

Ihanaa juhannusta sinne kaikille!

(*Pressimatkan sponsoroi Sveitsin Matkailu ja Peak Performance)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Pelkojen voittamisesta