Juhlamekko arkena

SI MODA ASU JAN18 2013 SI MODA ASU JAN18 2013SI MODA ASU JAN 18 2013neule & vyö BikBok* / mekko diy / laukku Glitter* (saatu*)

Tänään juhlistettiin Teemun synttäreitä, jotka virallisesti ovat vasta huomenna. Käytiin katsomassa Piin elämä 3D-leffana ja sen jälkeen syömässä sushia. Leffa oli hyvä ja ruoka taivaallista. Sovittiin, että vietetään samanlainen päivä kuukauden päästä mun synttäreiden kunniaksi. Hyisesti ilmasta huolimatta halusin laittaa jotain kivaa päälle. Yhdistin tuo uusimman tekeleeni paksuun neuleeseen ja näin se toimi juhlavasta ulkomuodostaan huolimatta myös arkisemmassa tilanteessa. Asuun toi mielenkiintoa ronski vyö ja pieni peilimäinen kirjekuorilaukku, jonka showroomin tytöt lähettivät minulle pari päivää sitten. Hiukset laitoin rennolle nutturalle. Kuviin en pahemmin ehtinyt meikata, mutta sipaisin vielä ennen lähtöä vähän ripsaria.

Onkos teistä joku muuten nähnyt Piin elämän? Mitä piditte? Itse olin luontodokkarifriikkinä ihan innoissani kaikista eläimistä ja luonnonilmiöistä. Olihan se aika surullinen, mutta opettavainen myös. Tykkäsin mm. siitä miten se otti rennolla, mutta asiallisella tavalla kantaa vaikeisiin asioihin, kuten uskontojen välisiin riitoihin.

XOXO
signature

What do you think?

15 Comments
 • Kaisu
  January 19, 2013

  piin elämä leffa oli tosi hyvä! tykkäsin siitä hirveesti ja se oli tehty niin hyvin. itkin kyllä melkein suurimman ajan elokuvasta kun se oli niin kuin sanoit surullinen 🙂

 • mirella
  January 19, 2013

  sulla on kivannäkönen tyyli ! :)itsekin rakastan rentoja nutturoja.

  • Casey
   January 20, 2013

   Kiitti 🙂 rennot nutturat on parhaita, kun ei jaksa panostaa hiusten laittoon (kuten minä yleensä).

 • Aino
  January 19, 2013

  Me käytiin kans kattomassa eilen se Piin elämä. Tykkäsin myös tosi paljon, vaikka puolet ajasta mulla meni lohduttaessa 13-vuotiasta seuralaista, joka itki hysteerisesti aina kun eläimille sattui jotain. Voi toista, toivottavasti synttärisankarille ei jäänyt kovin pahoja traumoja. 😀

  Mutta upeasti toteutettu ja ajatuksia herättävä elokuva, suosittelen kaikille!!

  • Casey
   January 20, 2013

   Voiei! toivottavasti ei traumoja jäänyt 😀 Mä suosittelen sitä kanssa 🙂

 • N
  January 19, 2013

  Hei, mistä blogisi nimi vapaasti käännettynä “Jos muotia” muuten juontaa juurensa?

  • Casey
   January 20, 2013

   Se on enemmänkin Sí eli kyllä. Yhdessä espanjankielisessä lehdessä oli tarroja, joissa luki sydämen sisällä “Sí moda no victima” ja siitä irroitin tuon Sí Modan. Ei sillä mitään ihmeellisempää tarinaa ole. Tykkään espanjankielestä ja tuo vaan kuulosta omaperäiseltä ja kivalta 😀

   • N
    January 20, 2013

    Ahaa, okei.

    Sí = kyllä. Si = jos.

    Kaunis tyyli sinulla:)

    • Casey
     January 20, 2013

     Oon kyllä tietoinen kumpi tarkoittaa kumpaakin mutta tuossa bannerissahan ei ole ole pistettä tai pilkkua joten vaikea arvata kumpaa tarkoitan 🙂 kiitos!

 • Maria
  January 19, 2013

  Kiva kuulla, että Piin elämä oli hyvä. Mua kovasti houkuttaisi käydä katsomassa se, kun sitä on kehuttu niin paljon.

 • henna
  January 19, 2013

  kiva asu! en oo ite nähny leffaa, hyvää vaan kuullu. 🙂

 • Linda
  January 21, 2013

  Piin elämä oli mahtava. Ensimmäinen 3d leffa, mitä olen katsonut.. jäänyt jostain syystä. Mutta lue ehdottomasti Piin elämä kirjana!! Miljoona kertaa vielä parempi ja asiat tulevat lähemmäksi! 🙂 Olen lukenut kirjan moneen kertaan ja aina se vain on yhtä loistava.

Previous
Kiekuroita kaukomailta
Juhlamekko arkena