Web

 

Aurinkolasit Ray Ban (Sunglassesshop) // jakku Zara // t-paita, kengät ja reppu Topshop //  shortsit Drome

Tajusin juuri, että minullahan jäi kokonaan toukokuun lista julkaisematta! Siirryn nyt suoraan kesäkuun listaan, koska siinä inspiroidutaan eräästä erittäin ajankohtaisesta tapahtumasta, nimittäin futiksen MM-kisoista. Ei, minä en ole niitä naisia, jotka kokevat jääneensä jollain tavalla leskeksi yms. kisojen ajaksi. Minua suorastaan harmittaa, että pelit tulevat niin myöhään, etten kovinkaan montaa ottelua ole jaksanut katsoa.

Kesäkuussa haaveillaan siis…

Raikkaista Brasilia-väreistä. Tipunkeltaista, kirkkaan vihreää, valkoista ja merensinistä. Kesällä minäkin innostun kaivamaan kaapista ne värikkäimmät yksilöt, vaikka yleensä suosin mustavalkoista linjaa.

Jykevistä remmisandaaleista. Jos terveyssandaaleista kohutaan tällä hetkellä ja kovaa, niin kohutaan myös näistä traktoripohjaisista sandaaleista, joilla ei kaatua liukkaimmallakaan rantakalliolla. Pystyssä pysyy ja hyvin!

Värikkäistä pokista. Itse omistan tasan tarkkaan vain mustia aurinkolaseja, mutta olisi joskus hauskaa (ja ihan suotavaakin) piristää asuja näinkin helpolla jutulla kuin värikkäillä laseilla. Ray Banin Aviator lasit ovat upean näköiset värikkäällä linssillä, mutta harmi vaan ettei tuo malli sovi itselleni laisinkaan.

Sporttivaatteista treenin ulkopuolella. Ihan täysin samoja kamoja, joilla olen hikilenkkiä juossut,  en laittaisi ravintolaan illalliselle, mutta muutoin tämä trendi iskee kyllä minuun. Kun yhdistää sopivassa suhteessa sporttista ja fiinimpää vaatetta, niin lopputulos on yllättävän raikas. Juoksushortsit yhdistettynä korkkareihin kuulostaa hyvin omituiselta, mutta kappas sehän toimii.

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Kesäsalaatti
JUNE LIST