June outfits

SI MODA ASUT JUNE 2015

Yhdeksän asua kesäkuulta. Ei epäilystä mitkä näistä on otettu Italian reissulla ja mitkä Suomessa. Vaikka oletin pitäväni loma-asuista huomattavasti enemmän, niin silti nuo viisi ensimmäistä ovat jotenkin enemmän minun näköisiä. Ehkä se johtuu rauhallisemmista taustoista ja yksinkertaisemmista asuista. Kollaasin ensimmäinen asu oli kuvien otto hetkellä lievästi sanottuna tylsän tuntuinen, mutta näin jälkeenpäin katsottuna se on oikeastaan yksi lemppareistani. Hyvin pelkistetty, mutta en enää sanoisi, että tylsä. Jakkujen käyttö on viime vuosina vähentynyt hurjasti, mutta tämän kuvan myötä aion kyllä skarpata niiden kanssa. Ne antavat asuille ihanaa ryhtiä!

EDIT: eka asu taisi olla omasta mielestäni niin kiva, että postasin sen sitten tuplasti. Se nimittäin löytyy myös täältä kevät 2015 asut -kollaasista 😀

//

Nine outfits from June. There is no doubt which ones were taken in Finland and which ones in Italy. It’s funny that I thought I would absolutely like my holiday outfits more but no! I still like them but I think that first five are saying much more about my personal style. Colors are lighter than in winter time but still very basic black, white and denim blue. During the summer I have also felling love with color olive green. Such a nice tone against your tanned skin.

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Black lace