Täällä erittäin epäsäännöllinen bloggaaja hei!

Tuntuu, että aina kun päätän, että nyt löydän tasaisen varman postaustahdin, niin parin päivän päästä se tyssää ja lopulta välipäivät venyvät huomaamatta viikoksi. Monet ovat lohduttaneet minua, että ei hätää, sinulla on nyt juuri parempaa tekemistä ja kehottaneet nauttimaan vauva-arjesta (ja minin kesälomasta), mutta hitsi vie kun luonteelleni ei ole yhtään ominaista se, että päivän aikana saan tehtyä ainoastaan perheelle ruokaa, siivottua lasten sotkuja ja käytyä kaupassa.

Välillä on kuitenkin pakko myöntää itselle ettei aika ja energia riitä muuhun. Joskus lapset, erityisesti tuo vajaa 7kk vanha, vaativat niin paljon, että työntekoa ei ehdi edes ajatella. Välillä taas sitä aikaa olisi hieman, mutta energiat ovat niin nollissa, että sen pienen vapaa-ajan haluaa käyttää akkujen lataamiseen. Oli miten oli, tasapainoilen tämän asian kanssa varmasti koko vauvavuoden, vaikka järki kuinka sanoo, että ottaisit nyt vaan ihan rennosti.

Mutta mitä teille kuuluu? Lomailetteko? Onko teillä kesäjuhlia tiedossa? Täällä valmistaudutaan pikkuhiljaa elokuisiin häihin. Meille kaasoille on listattu muutamia hommia ja omalle kohdalle on mm. napsahtanut kukat, erityisesti kukkaseppeleet ja muut kukkakoristeet. Näiden lisäksi olen ottanut vastuun juhlien paperitavarasta eli paikkakorteista, menuista yms. Myös ilmapallojen kanssa olen luvannut auttaa, mutta niiden täytön jätän kyllä suosiolla muille (niin kuumottavaa hommaa!). Juhlatyyli ja vaatepuoli on omalta osaltani hoidossa, kunhan vaan saan helman lyhennettyä, mutta kukkaistytöt tarvisevat vielä asunsa. Niihin löytyisi kyllä helppo ja nopea ratkaisu, jos vain tilaisin kaasojen mekoista löytyvät lasten versiot.

Häätunnelmia täällä siis jo ilmassa! Kivaa loppuviikkoa sinne ja pahoittelut vielä hyvin epäsäännöllisestä päivitystahdista.

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Vilpittömästi onnellinen
Kaason hommia