Kahden suosikkibrändini myymälät Suomeen

Eilen Helsingissä Aleksanterikatua talsiessa huomasin, että vihdoin kahden suosikkibrändini teippaukset olivat ilmestyneet niiden tulevien kivijalkamyymälöiden ikkunoihin. Toisen brändin vaatteita on jo jonkin aikaa saanut muilta jälleenmyyjiltä Suomesta, mutta kovan kysynnän vuoksi ne ovat olleet todella kiven alla. Toisen perässä on saatu matkustaa naapurimaahan Ruotsiin tai muualle pohjoismaihin, mutta nyt loppuu sekin “reissaaminen”.

Tervetuloa Samsoe&Samsoe ja &Other Stories!SAMSOE & SAMSOE – avaa ovensa helmikuun aikana

R-a-k-a-s-t-a-n tämän brändin neuleita ja päällysvaatteita. Muotokieli on yksikertaista ja kaunista. Materiaalit ovat laadukkaita, joka näkyy toki hinnassa, mutta ei kuitenkaan liikaa. Hyvään villaneuleeseen tai talvitakkiin kannattaakin satsata. Mielelläni hankkisin kaappiini myös heidän nahkahousut sekä kapeaolkaimisen “slip”-topin tai -mekon. Ne ovat todella kauniita!

&OTHER STORIES – avaa ovensa kuun vaihteessa

Ketjuliike, johon Zaran ja COSin lisäksi eksyn kerta toisensa jälkeen. COSin lailla täältä löytyy aavistuksen laadukkaampia materiaaleja mm. neuleista ja trikootuotteista. Suosittelen tsekkaamaan heidän perus teepparit, jotka ovat olleet luottopaitojani jo useamman vuoden ajan. Myös useimmat heidän päällysvaatteistaan ovat olleet erityisen onnistuneita. Tämä kolme vuotta vanha trenssitakki on edelleen yksi suosikeistani ja pääsee varmasti taas kevän tullen ahkeraan käyttöön. Viimeisenä vinkkinä vielä koruosasto, josta löytyy ihania, ajattomia ja minimalistia koruja!

Onko joku muu yhtä innoissaan tulevista liikkeistä?

ps. Talo-blogissa uusi postaus!

XOXO
signature

What do you think?

Previous
Suunnittelun lähtökohdat