Kaisa Koululainen

jakku Lindex, t-paita Forever21, reppu H&M, vyö GT

Hapsuvyö ekaa kertaa käytössä! Päätin aloittaa varovaisesti laittamalla mustaa pitempää lahjetta sen alle. Jos helle lupausten mukaan suvaitsee ensi viikolla tulla, niin voisi kokeilla sen yhdistämistä johonkin vähemmän peittävään. Taino, en tiedä kuinka peittävää on hiihdellä nahkahousuissa ja hapsuvyössä. Välillä tuntui, että olen liian alasti, mutta eihän tuo nyt pahalta näytä. Tilannetta pelastamassa ylivoimainen lemppari t-paita ja pari uutukaista. Jakun ostin kyllä jo aikoja sitten blogin kautta saadulla lahjakortilla, mutta se oli jo silloin alessa. Reppu taas on yksi niistä Turun löydöistä.

Tähän väliin sopii hieman avata tuota otsikkoa. Repun takia sen tähän kirjoitin, mutta meikäläistä on ihan oikeasti kutsuttu tuolla nimellä. Syystä että itkin ala-asteella syysloman/joululoman/hiihtoloman/kesäloman (silloin vielä kahta kauheammin) alkaessa. Olisin vain halunnut mennä kouluun ja pyysin äitiä kysymään opettajalta josko se sopisi. Ehei en suinkaan ollut yli-innokas. Tein läksytkin kotimatkalla, koska en malttanut odottaa, että tekisin ne vasta kotona. Nykyään into koulunkäyntiin on onneksi hieman laantunut…

Joka tapauksessa uusi reppu on söpö ja olen käyttänyt sitä melkein joka päivä. Kuinka kätevä se onkaan? Tulee jakulle kivaa kontrastia, kun heittää selkään repun.

XOXO
signature

What do you think?

18 Comments
 • Janna
  June 29, 2012

  Hui. Nuo sinun housusi näyttävät legginsseiltä. Ollaan menty tässä housuttomuudessa jo aika pitkälle, kun enää ei laiteta edes paidanhelmaa pyllyn päälle vaan pelkkä vyö riittää. Villiä.

  • s
   June 29, 2012

   Heh… Housuttomuudessa, mutta nehän ovat housut! 😀

  • Casey
   June 30, 2012

   Villiä, jos a. ne on legginsit joista kuultaa läpi (ja alla on pinkit stringit) b. jos paita ylettyy legginsien yläreunaan. Mulla onneksi vyö peitti kiltisti koko pepun ja legginssihousuista ei näy tippaankaan läpi.

   • Janna
    July 3, 2012

    Legginssisi eivät ehkä ole kirjaimellisesti läpinäkyvät, mutta noin piukkojen pöksyjen ollessa kyseessä näyttää kuin kulkisit kalsareissa. Peppu saattoi peittyä puoliksi, mutta etumus ei…

 • Laura
  June 29, 2012

  Love your belt!!

 • Riikka
  June 29, 2012

  Ihana asu! Toi vyö näyttää kyllä tosi hyvältä, samoin reppu 🙂

 • Noora N
  June 29, 2012

  Tuo vyö on kyllä niin hieno! Ihastelin sitä jo aiemmassakin postauksessasi! <3

 • soofia
  June 30, 2012

  Tuo t-paita näyttää ihan täydellisen malliselta! Onko kestävää materiaalia?

  • Casey
   June 30, 2012

   Sitä se onkin! Matskukin on tosi laadukas hintaan nähden ja pysyny hyvänä pesusta toiseen 🙂 vielä kun saisi saman mustana ja valkoisena!

 • Eleo
  July 4, 2012

  aivan ihana tuo t-paita!

 • tiina
  July 4, 2012

  en ymmärrä tommosia kun toi ensimmäinen kommentoija .. miks sitte seuraa jos kaikki ärsyttää 😀 no joo ihan sama mutta oot tosi ihana ja nätti ja sulla on kauniita vaatteita sekä huippu blogi !

  • Casey
   July 4, 2012

   niin 😀 no pointtihan oli se että minulla näkyy haarusväli ilmeisen epäkivasti ja siitä nyt pitää jauhaa. Sama se minulle, omat ovat housuni ja asuni 🙂 Sinulle iso kiitos!

Previous
Apple pie breakfast
Kaisa Koululainen