Kaksi hyvää löytöä

SI MODA NEW IN 0Klassinen juttu kävi tällä viikolla. Minulla oli luppoaikaa Kampissa, päätin käyttää sen kaupoissa haahuiluun. En etsinyt mitään, saati ollut ostamassa mitään. Sitten pari ikuisuus ostoslistallani ollut juttuja putkahti eteen 60-70% alennuslapulla varustettuna. Eipä tarvinnut miettiä kahta kertaa mitä tehdä.

SI MODA NEW IN GANNI GESTUZ 1Ensimmäinen bongaus oli tämä Gannin pieni nahkalompakko. Olen haaveillut normaalikokoisen lompakkoni rinnalle taskukokoista kaveria, johon mahtuisi muutama kortti ja rahaa. Se olisi kätevä ottaa mukaan matkoille sekä juhliin. Ja ennen kaikkea se mahtuisi niihin pieniinkin olkalaukkuihin. Money well spent!

SI MODA NEW IN GANNI GESTUZ 2Lompakon jälkeen silmiini osui tämä Gestuzin silkkitoppi. Juuri kun pääsin puhumaan, että kevään trendit löytyvät jo vaatekaapista, vastaan tuli se täydellinen “yöpukutoppi”.  Fiinimpää silkkitoppia on tullut etsittyä parin sesongin ajan ja vaikka alkuperäiseen suunnitelmaan ei kuulunut pitsisomisteita, on tämä juuri passeli. Juhlavampien tilaisuuksien lisäksi haluan ehdottomasti parittaa topin farkkujen ja valkoisten tennareiden kanssa.

//

My first sale shopping after Christmas. I found the perfect silk top from Gestuz and this small leather good from Ganni. Pure love!

SI MODA NEW IN GANNI GESTUZ 4

silk top GESTUZ / small wallet GANNI / earrings LUMOAVA* / rings old

(*gifted)

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Heidi
  January 31, 2016

  Toi ganni on mulle ihan uus merkki. Mistä niitä saa Kampista? Mulla olis myös käyttöä tollaiselle lompakolle ja toi sun näyttää niin kivalta.

  • Kaisa
   January 31, 2016

   Companys myy Kampissa Gannin tuotteita 🙂 en itse asiassa tiennyt sitä ennen tätä reissua, mutta täytyy kyllä jatkossa käydä aina tsekkaamassa valikoima. Niillä on kivoja ja laadukkaita vaatteitakin!

 • jeni
  February 1, 2016

  Gestuzin vaatteeiden hinta-laatusuhde on todella hyvä! Ainakin tällä minun kymmenen vaatteen kokemuksellani. Jokaikinen vaatekappale on yhä edelleen, vuosikausien ahkeran käytön jälkeen, kuin uusi!
  Toivottavasti sinäkin saat nauttia tuosta kaunokaisesta yhtä pitkään 🙂

  • Kaisa
   February 1, 2016

   oi kiva kuulla hyviä kokemuksia! Itselleni tämä on eka vaate kyseiseltä brändiltä, mutta nopea vilkaisu heidän nettisivuilleen antoi kyllä lupaavia merkkejä siitä, että tulen jatkossakin katsastamaan heidän mallistot. Yksinkertaisia, kauniita vaatteita hyvistä materiaaleista 🙂

Previous
A hint of spring