Kaksi viikkoa vauvakuplassa

Kaksi viikkoa hurahtanut siitä, kun pääsimme vauvan kanssa kotiin. Toisaalta aika on mennyt hurjan nopeasti ja toisaalta taas tuntuu, että se on madellut, jopa pysähtynyt ajoittain (varsinkin yösyöttöjen kohdalla, kun on tehnyt mieli itse torkahtaa :D). Kaikki on sujunut uuden vauvelin kanssa hienosti ja hän on voinut kotiin tulosta saakka paremmin kuin hyvin. Syntymäpainokin saatiin nopeasti kiinni ja nyt päästiin jo 3 kiloon. Jes! Pikkuruinenhan hän oli syntyessään, mutta ei onneksi niin mini kuin ultrien perusteella epäilivät.

Oma oloni ja vointini on hieman vaihdellut näiden viikkojen aikana ja siksi olen suosiolla pitäytynyt tässä vauvakuplassa nämä kaksi viikkoa sekä antanut työasioiden olla. Nyt voin kuitenkin jo paremmin ja tänään on itse asiassa ensimmäinen virallinen arkipäivä meidän perheessä, kun esikoinen suuntasi päiväkotiin ja mies töihin. Itsekin yritän tässä saada hieman jutun juonesta kiinni ja palailla kevennetysti omien töiden pariin. Viikonloppuna sain pitkästä aikaa kuvattua uutta materiaalia, jota ajattelin seuraavaksi käydä editoimaan.

Nämä yllä olevat kuvat ovat jo vilahtaneet Instassa ja tosiaan napattu puhelimella, mutta tämän hetkisessä luurissani on sen verran laadukas kamera, että sillä kehtaa kyllä vallan mainiosti kuvata välillä järkkärin sijasta kuvia tänne blogiin ja someen. Itse asiassa kaikki puhelimella otetut kuvat, jotka olen viime aikoina lisännyt Instaan ovat keränneet huomattavasti enemmän tykkäyksiä kuin ne kameralla otetut ja koneella editoidut. Ilmeisesti pitää alkaa rohkeammin hyödyntämään puhelimen omaa kameraa ja julkaisemaan näitä “harkitsemattomampi” otoksia, kun ne ovat selvästi enemmän yleisön mieleen.

Kokonaan en kyllä aio luopua kamerakuvista, sillä on niissä kuitenkin oma viehätyksensä ja itse ainakin arvostan järkkärillä kuvattujen otosten huippulaatua sekä raakakuvien lähes rajattomia editointimahdollisuuksia. Lisäksi viihdyn järkkärin takana niin hyvin, että nyt parin viikon kuvaustauon jälkeen sormet oikein syyhyävät päästä tykittämään uusia otoksia. Lähipäivinä olisikin tarkoitus kuvata kotijuttuja, jotka tulevat varmasti vauva-arjen lisäksi näyttelemään suurta roolia alkuvuoden postauksissa. Mikäli teillä on jotain postaustoiveita, niin kertokaa niistä ihmeessä! Teen tässä juuri suunnitelmaa alkuvuodelle ja postaustoiveet ovat enemmän kuin tervetulleita.

Nyt unipesästä kuuluu pientä tuhinaa ja puhinaa, joten velvollisuudet kutsuvat. Palataan piakkoin!

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Jutta
  January 9, 2019

  Hei mistä sun ihanat neule ja collegehousut on? 🙂

  • Kaisa
   January 10, 2019

   Neule Zarasta ja housut Superdry merkin 🙂

Previous
Elämäni hienoin ja haastavin vuosi