Katse lahkeisiin

light blue denim RIVER ISLAND / black denim CHEAP MONDAY / blue denim RIVER ISLAND / light blue denim NEW LOOK*

Viime keväänä alkoi katukuvassa näkymään yhä enemmän rajusti revittyjä farkun lahkeita. Termi “Frayed” levisi aluksi melko maltillisesti, mutta syksyyn mennessä se oli noussut jo todelliseksi hitiksi. Revityt lahkeet jatkavat voittokulkuaan vielä tähän kevääseenkin, joten ei hätää, jos olet näistä vasta innostunut. Yhä edelleen niitä vilahtelee katukuvissa ja useiden eri liikkeiden valikoimista löytyy nyt valmiiksi raastettuja lahkeita. Suomen talvi ei ehkä ole se otollisin tälle trendille, mutta oikean alakulman kuva todistaa, että tyyli toimii myös ilman paljaita nilkkoja ja pikkukenkiä.

Se kuinka paljon lahkeita on revitty ja raastettu, on ihan makuasia. Se voi olla hyvinkin voimakasta ja epäsymmetristä tai vastaavasti maltillista ja suoraviivaista.  Itselläni on ollut jo pidemmän aikaa kaapissa mustat maltillisesti revityt farkut (kuten alavasemmalla), mutta vasta nyt sain aikaiseksi tuunata itselleni myös hieman rajummin raastetut versiot. Tässä postauksessa nähdyt farkut kokivat pari viikkoa sitten pienen tuunauksen, josta voisin itse asiassa tehdä ihan oman postauksen, jos aihe kiinnostaa. Tuunaus ei ole mikään vaikea toteuttaa, mutta jos koet, että se ei ole sinun heiniäsi ollenkaan, niin laitoin tähän postaukseen pari linkkiä erittäin potentiaalisiin valmiiksi revittyihin vaihtoehtoihin.

Revityt lahkeet toimivat mielestäni parhaiten muuten hyvin yksinkertaisten asujen katseenkiinnittäjänä ja erikoisempana yksityiskohtana. Ihan perinteinen neule/kauluspaita+revityt farkut toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan oikein hyvin. Kengiksi voi pukea tilanteen mukaan joko korkeammat avokkaat tai nilkkuri, matalemmat loaferit tai ihan vaan tennarit. Kevään tullen täytyy ehdottomasti testata yhdistelmää, jossa vilahtaa myös enemmän ihoa nilkkojen kohdalta.

Talo-blogin puolella teitä odottaa tänään pieni yllätys, nimittäin siellä käännetään katse kaksilahkeisiin tai ainakin yhteen sellaiseen. Projektin käynnistyessä saimme mieheni kanssa idean, että hän voisi myös ottaa osaa talo-blogin kirjoittamiseen. Joten nyt, ihka ensimmäistä kertaa koko seitsemän vuoden blogihistoriani aikana, Teemulla oli vapaat kädet kirjoittaa oma postaus rakennusprojektiimme liittyen.

Mielestäni tämä “mies aloittaa bloggaamaan” oli ihan loistava ajatus, koska enhän ole missään nimessä rakentamassa tätä taloa yksin. Meitä rakennuttajia on kaksi, joka tarkoittaa kahdenlaisia ideoita, ajatuksia ja välillä mielipiteitäkin 😀 Toivottavasti teistäkin on hauska saada blogiin hieman miesnäkökulmaa. Meillä on hyvin erilaiset kirjoitustyylit ja kuten todettua miesnäkökulma poikkeaa varmasti jollain tasolla täällä jo tutuksi tulleesta naisnäkökulmasta.

Veikkaan, että tsemppaavat kommentit ensikertalaiselle eivät olisi yhtään pahitteeksi, joten älkää säästelkö sanojanne, jos teillä on aikaa kommentoida 🙂 Pitemmittä puheitta, tästä pääsette lukemaan Teemun ensimmäisen kirjoituksen. Jatkoa on varmasti luvassa, kunhan hänelle mieluisia aiheita kirjoittaa tulee lisää projektin edetessä.

(*postaus sisältää mainoslinkkejä/kuvat Pinterest)

XOXO
signature

What do you think?

Previous
Miehen näkökulma: Hyvä vastaava mestari