Eilen selaillessani vanhoja postauksiani huomasin, että suurimmasta osasta matkapostauksiani oli “travel“-tagi pudonnut pois! Ei siis ole ihme, jos niitä ei kukaan löydä. Nyt asia on korjattu, joten mikäli matkapostaukset kiinnostavat, niin käykää ihmeessä kurkkaamassa täältä.

Itselleni tuli siinä matkapostauksia selatessa melkoinen kaukokaipuu. Tulevalle talvelle ei ole luvassa mitään ihmeellisiä reissuja, mutta ainahan sitä saa haaveilla. Nyt tekisi nimittäin oikein hyvää istuskella rantatuolissa, työntää varpaat kuumaan hiekkaan ja siemalla raikasta juomaa. Ensi viikolla aion kyllä ottaa pienen irtioton arjesta ja suunnata niinkin eksoottiseen kohteeseen kuin Tukholmaan!

Tässä sekailainen kirjo lempiotoksia menneiltä reissuilta:SI MODA PARIISI SI MODA PARIISI SI MODA PARIISI SI MODA PARIISI SI MODA PARIISI SI MODA PARIISI SI MODA PARIISI SI MODA PARIISI SI MODA MEKSIKO SI MODA MEKSIKO SI MODA MEKSIKO SI MODA MEKSIKOSI MODA BARCELONA SI MODA BARCELONA  SI MODA BARCELONA SI MODA BARCELONA SI MODA BARCELONA SI MODA DUBAI SI MODA DUBAI SI MODA DUBAISI MODA DUBAI SI MODA FLORIDA SI MODA FLORIDA SI MODA FLORIDA SI MODA FLORIDA SI MODA FLORIDA SI MODA ROOMA SI MODA ROOMA SI MODA ROOMASI MODA ROOMA

Kuvat: Pariisi 2011, Meksiko 2013, Barcelona 2011, Dubai 2011, Miami 2010, Rooma 2012

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Hattarapipoja ja inspiraatiota
Kaukokaipuu