Kaunein kello ja yksi kevättakki

SI MODA NEW IN 13-3-2016 3 AUusi kello.

Se on lukenut ostoslistallani jo toista vuotta. En ole suoranaisesti viettänyt tätä aikaa etsien sitä, vaan lähinnä toivonut ja odottanut, että se täydellinen tulisi vastaan. Viime syksynä sitten tärppäsi, kun bongasin kultamustan kaunokaisen Instagramista.

Googlettelun jälkeen selvisi, että Cluse-kelloja myy Helsingissä SOFiNAH shop ja sinne kiiruhdinkin heti seuraavalla kerralla, kun suuntasin pääkaupunkiseudulle. Joulun alla kellot olivat kuitenkin menneet kuin kuumille kiville ja haluamaani väriä ei sillä hetkellä ollut tarjolla.

SI MODA NEW IN 13-3-2016 4SI MODA NEW IN 13-3-2016 2 A Viime viikolla satuin sitten poikkeamaan liikkeessä uudelleen ja heti ensimmäisenä silmiini osui mustakultainen kello. Tosin ei se, johon oli alunperin iskenyt silmäni. Olin ajatellut hankkivani isommalla kellotaululla varustetun version, mutta tämä pienempi ja sirompi versio huusi nimeäni. Myyjä kertoi sen olevan myös eränsä viimeinen, eikä mustataustaisia tulisi enää kesäksi.

Joten sen kummempaa miettimättä päätin ostaa pitkään listallani roikkuneen elämää helpottavan asusteen (miten monesti olenkaan kaivannut ihan tavallista kelloa!) ja poistin tyytyväisenä liikkeesä. Kello pääsi heti ranteeseeni ja siinä se on pysytellyt nyt viikon verran. Eikö olekin kaunis? Ihanan maskuliinen ja naisellinen samanaikaisesti.

SI MODA NEW IN 13-3-2016 5Samalla reissulla tuli myös päivitettyä vaatekaapin puolta. Myin kirpparilla eteenpäin muutamat vanhat mustat kevättakit, joten uudelle oli kaapissa nyt tilaa. En ehkä ole se perinteisten trenssitakkien ystävä, mutta tämä moderni ja minimalistinen malli istuu omaan tyyliini täydellisesti.

Minulla on pieni pakkomielle vuorittomiin takkeihin, joka kuulostaa ehkä epäkäytännölliseltä, mutta sitä se ei ole. Olen huomannut, että ne nimenomaan ovat niitä käytetyimpiä takkejani. Vastaavaa vuorintonta trenssiä käytin niin paljon, että sitä ei kehdannut enää edes kirppikselle viedä. Villapaidan kanssa sillä pärjää hyvin +5 asteen kevät- ja syyspäivinä, mutta se menee myös yhtä hyvin kesällä t-paidan kaverina. Veikkaampa, että tästä tulee uusi luottotakkini.

SI MODA NEW IN 13-3-2016 1

watch CLUSE / trench coat COS

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Clusestore.fi
    April 21, 2016

    Hei,

    Kiitos hienosta blogipostauksesta liittyen kelloomme. Avasimme eilen uuden verkkokaupan https://clusestore.fi , jonka kautta saatavilla on myös tuota 38mm halkaisijalla olevaa mustataustaista La Bohème kelloa. 😉

Previous
5x tapaa yhdistellä Bombertakki