Kauniit käyntikortit

si-moda-kayntikortit-3Yrittäjäelämää on takana jo 2,5 vuotta ja vasta nyt sain aikaiseksi hankittua asianmukaiset käyntikortit.

Nämä piti hankkia silloin heti ensimmäisenä, mutta se jostain syystä jäi. Päätin tässä välissä vaihtaa sähköpostiosoitettakin, enkä halunnut tilata kortteja vanhalla osoitteella. Eniten hommaa pitkitti kuitenkin meikäläisen saamattomuus. Ennen joulua kirjoitin käyntikortit kissan kokoisilla TO DO-listalle ja vihdoin homma eteni.

si-moda-kayntikortit-1si-moda-kayntikortit-5Joulun jälkeen postista saapui pieni paketti, jonka sisältöä hieman jännitin. Tilasin kortit sokkona rapakon takaa, enkä ollut yhtään varma oliko paperilaatu ja malli laisinkaan sellainen kuin kuvittelin. Tulostus jälki oli kuitenkin moitteetonta sekä paperi sopivan napakkaa ja paksua. Malli/kuosi oli juuri niin ihana kuin olin kuvitellut. Pitkään olin miettinyt millaiset kortit haluan sekä varautunut piirtämään ne itse Illustratorilla ja tilaamaan painofirman kautta.

Inspiraatiota hakiessani törmäsin kuitenkin yhteen marmorikuosiseen korttimallistoon, josta löytyi tämä täydellinen pohja minulle. Ei muuta kuin tiedot uusiksi ja tilaukseen. Kortit oli muokattu minuuttissa ja tilattu toisessa. Ainoastaan toimitus venyi, kiitos joulunpyhien, mutta eipä näillä nyt hengenhätää ollut. Testimielessä tilatut kortit olivat paljon enemmän kuin osasin toivoa. Parastahan näissä oli se, että maksoin tilauksesta toimituksineen alle 10 euroa 😀

si-moda-kayntikortit-2

Nyt voin siis huoletta vetää käyntikortit listaltani yli. Enää ei tarvitse pelätä noloa tilannetta, jossa minulla ei ole korttia antaa potentiaaliselle yhteistyökumppanille vaan joudun kirjoittamaan yhteystietoni post it-lapulle. Näitä kelpaa jaella!

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • Jasmin
  January 10, 2017

  Moikka!

  Haaveilen tilaavani hääkutsut netistä. Juuri tuollainen kultainen reunus olisi aivan ihana ja jokin kukkakuva taustalle. Mistä tilasit nämä? Onko samalla firmalla muitakin tuotteita? Noi käyntikortit on mielettömän kauniit!

  • Kaisa
   January 10, 2017

   Nää oli Zazzle.comista 🙂 Ja hei, juuri toissapäivänä sieltä tuli viesti, että hääkutsut yms. alessa. Kannataa tsekata!

 • Jonna
  January 10, 2017

  Osuipa ajankohtaiseen saumaan! Olen tuskaillut käyntikorttien kanssa pitkään (miten sitä onkin ollut niin saamaton niiden suhteen?!) ja nyt vihdoin on pohja valmiina ja enää painotalo puuttuu. Omiinkin kortteihini on tulossa kultafoliointia ja juuri tänään sain painotalosta tarjousta pyydettyäni puhelun jossa varoittivat, että foliointi tulee superhintavaksi näin pientä tlausta kohden. Heräsikin nyt kiinnostus, mitä kautta lopulta tilasit omasi, kun jälki on noin hyvää? 🙂

  • Kaisa
   January 10, 2017

   Mulla oli ihan samat suunnitelmat kuin sulla ja ihan samat kommentit sain myös painotaloilta, joilta kultafoliointia pyysin. Nää on Zazzle.comista ja en voisi olla tyytyväisempi. Mun omat oli ks. tilauspäivänä alessa, mutta ei ne nyt pahan hintaisia ole muutenkaan. Toimituksessa voi kestää, mutta muuten vahva suositus tälle!

 • Sanna
  January 10, 2017

  Onpa kauniit! Mistä kortit on tilattu?

Previous
Kuukauden ruokakauppalasku puoliksi