Keittökalusteiden lopulliset pintamateriaalit

Paljon on tullut kyselyitä meidän tulevasta keittiöstä, joten ajattelin tässä välissä esitellä meidän materiaalivalintoja. Nämä eivät itse asiassa ole kaikki keittiöön, vaan ylipäätänsä kiinteisiin kalusteisiin, jotka tulevat kaikki samasta paikasta. Halusin kuitenkin ottaa ne kaikki tähän, sillä yhdessä ne muodostavat mielestäni ihanan harmonisen kokonaisuuden.

Keittiön tasoiksi päädyimme valitsemaan kvartsitasot sävyssä Calacatta Gold. Olen niistä niin innoissani, että en millään malttaisi odottaa, että näen ne kesäkuun loppupuolella paikoillaan. Toivon, että tasoista tulee juuri niin näyttävät, mutta myös talon väritykseen saumattomasti yhteensopivat kuin olen päässäni kuvitellut. Valkoisten pelkistettyjen kaapinovien kanssa ne muodostavat varmasta klassisen kauniin kokonaisuuden.

Tasojen sävy määritteli lopulta myös keittiön yksityiskohtien värityksen. Välitilaan on tulossa vastaava Calacatta gold laatta, josta minulla ei vielä valitettavasti ole mallipalaa näyttää, mutta heti kun laatat saapuvat, niin esittelin ne täällä blogissa. Vetimiä ei keittiössä mieheni toivomuksesta liiaksi ole, mutta muutamaan oveen vedin tarvitaan. Halusin korostaa keittiössä tuota gold sävyä ja päädyin siitä syystä valitsemaan messinkiset lankavetimet muutamiin oviin. Myös hana tulee olemaan messinkinen, joten voitte vain kuvitella kuinka innoissaan sisäinen kultaharakkani on 😀

Halusin jatkaa tätä samaa teemaa alakerran WC:ssä, joten siellä tullaan myös näkemään valkoisten kaapinovien, Calacatta Gold laatan ja messingin yhdistelmää. Kylpyhuoneiden vetimiksi valitsin kuitenkin pyöreät nupit lankavetimien sijaan.

Yläkerrassa värimaailma muuttuu lämpöisen sävyisistä hieman harmahtavampaan suuntaan niin seinien värin kuin tulevan sisustuksenkin myötä. Siksi halusimme, että myös yläkerran kylpyhuone poikkeaisi alakerran WC:stä värimaailmaltaan. Calacatta goldin sijaan valitsimme sinne laatat sävyssä silver. Valkoiset kaapit ovet vaihdettiin myös vaaleisiin tammioviin ja vetimet messingistä kromiin. Myös hanat ja suihkut tulevat yläkerrassa olemaan kromisia.

Kaiken kaikkiaan olen ainakin vielä erittäin tyytyväinen meidän valintoihin. Ne ovat kovin meidän näköiset ja sopivat myös vaaleapuiseen hirsitaloon kauniisti. Olisipa jo kesäkuun loppu ja asennustyöt loppusuoralla!

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Nina
  July 16, 2018

  Heippa! Ihanat valinnat olet tehnyt. Mistä hommasit vetimet ja tason? 🙂

  • Kaisa
   July 17, 2018

   Vetimet tulee suoraan Keittiömaailmalta ja taso Ylämaan Graniitilta 🙂

Previous
Hellettä ja eksoottisia eläimiä – ihan kuin etelässä