Keräilyharvainaisuus

SI MODA ASU JUNE 30 2013 SI MODA ASU JUNE 30 2013 SI MODA ASU JUNE 30 2013neule Cubus / shortsit Weekday / kaulukoru BikBok* / sandaalit ja aurinkolasit H&M / laukku Lindex* (*saatu)

Otsikkohan viittaa asukuviini, jotka ovat tässä kuussa loistaneet poissaolollaan. En edes vaivaudu selittelemään miksi, koska tuskin se ketään lohduttaa. Yritän kuitenkin petrata heinäkuussa, jotta saisitte nähdä hieman kesäpukeutumistanikin.

Näissä vaatteissa pyörähdin (kirjaimellisesti) tänään Hietalahden torilla kirppismyyjänä. Koko tapahtuma ei edes ehtinyt alkaa, kun pöytäni ammotti tyhjyyttään. Hyvä minun kannaltani, mutta huono niiden, jotka innokkaana tulivat 10 aikaan shoppailemaan. En ollut ainut, jolle näin kävi. Minulla oli kyllä tällä kertaa ehkä edelliseen blogikirppikseen verrattuna vähemmän tavaraakin, vain yksi matkalaukullinen. Minusta tämä on kuitenkin hyvä osoitus siitä, etten omista niin tolkuttomasti vaatteita, että niitä joutuisi kärräämään kirpparille puolen vuoden välein kottikärryillä.

ps. shortsit on kesän toinen aleostokseni ja ne ovat aivat superit!

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Lali
  June 30, 2013

  I really like this outfit, especially your sandals are so beautiful!!

  Love from Germany, Lali

 • E Lii
  June 30, 2013

  Nuo shortsit on ihan mahtavat! Sopii tosi hyvin asuunkin, mutta erityisesti tykkään väristä tosi paljon!

Previous
Menovinkki sunnuntaille
Keräilyharvainaisuus