Kesäklassikko

dress KAPPAHL / shoes TOPSHOP / jacket H&M / bag FURLA

Sunnuntai-iltana viikon TO DO -listaa tehdessä minulla on pieni aavistus, ettei tämä viikko lähtisi käyntiin ihan parhaalla tavalla. Töitä ja deadlineja oli vaikka muille jakaa ja yleensä silloin, kun sitä pitäisi saada työrauha sekä olla mahdollisimman tehokas, asiat menevät täysin päinvastaisesti. Ainakin lapsiperheissä.

Olin ehtinyt olla maanantain ensimmäisessä palaverissa puoli tuntia, kun puhelin soi. Päiväkodista harvoin soitetaan turhaan, joten tiesin, että nyt oli aika pakata tavarat ja suunnata sinne takaisin. Ensimmäiset sekunnit tätä kiroaa mielessään, mutta sitten iskee huoli ja harmitus lapsen puolesta. Olin aivan varma, että kyse oli kesäflunssasta, mutta se ajatus romuttui nopeasti, kun minulle kerrottiin päiväkodin pihalla sattuneesta pienestä keinutapaturmasta. Onneksi pahemmilta murtimilta ja hampaiden särkymiseltä vältyttiin, vaikka lapsen kasvot muistuttavatkin nyt enemmän katutappelijaa kuin suloista kolmevuotiasta.

Eilinen meni tsemppausjätskejä syödessä ja kirjastosta haettuja Disney-leffoja katsellessa, mutta tänään neidillä on jo lähes tulkoon normaali vauhti päällä. Onneksi lasten haavat (niin henkiset kuin fyysisetkin) paranevat huomattavasti aikuisia nopeammin. Minulla taitaa tässä kohtaa mennä kauemmin aikaa saada uudelleen kiinni viikon rytmistä kuin hänellä toipua tapahtuneesta.

Kuvituksena tälle tarinalle taas yhdet kesäisemmät asut Kroatian reissulta. Valkoisen pitsimekon ja armytakin yhdistelmää on tullut käytettyä edellisinä vuosina useaan otteeseen, mutta se miellyttää yhä omaa silmääni. Yhdistelmä on tietyllä tapaa hyvin klassinen ja ajaton. Lapsen mekosta ei valitettavasti ole antaa tuotetietoja, koska se minun vanha eli hankittu joskus 90-luvun alkupuolella. Ihanaa, että äiti on säästänyt tällaisia aarteita, jotka pääsevät nyt yli 25 vuotta myöhemmin uudelleen käyttöön.

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
Previous
Uusia ideoita brunssille