Minne vierähti kevät? Sitä sopii kysyä 😀 Välistä jäi monta juttua ensin koronan ja sitten sään puolesta. Talvitakeista hypättiin kesämekkoihin ja kevätjuhlat jäivät juhlimatta.

Perinteinen kevätjuhlaviikonloppu meni pihahommissa kesäisessä säässä. Grillattiin ekaa kertaa kunnolla ja voi vitsit miten hyvältä se grilliruoka maistuikaan pitkän talven jälkeen. Tänään kesäkuun ensimmäisenä päivänä keli on ollut aavistuksen viileämpi täällä Itä-Suomessa, mutta edelleen tuoksuu ja näyttää kesältä!

Nämä kesän ensimmäiset jutut ovat kyllä aina niin spesiaaleja ja ylipäätänsä alkukesässä on oma ihana taikansa. Tunnelma on kevyt, myös nyt koronasta huolimatta! Tuntuu siltä, että kaikki on vielä edessä, vaikka kalenteri ammottaakin poikkeuksellisen tyhjänä. Meillä ei ollut tälle kesälle tiedossa häitä tai muita suuria juhlia, enkä festareillekaan ollut sen kummemmin suunnitellut lähteväni, joten en ole osannut surra “menetettyjä” viikonloppuja. Toki sitä ehkä haaveili kesäreissusta tai parista, mutta haikailemisen sijaan olen tuntenut ihanaa vapautta ja rentoutta siitä, että kesän ohjelma on avoin. Mennään päivät ja viikot kerrallaan, tehdään sitä mikä tuntuu juuri sillä hetkellä hyvältä. Heinäkuussa on tarkoitus lomailla enemmän, mutta työt rullaavat kuitenkin tässä taustalla koko ajan. Ennustan, että tulossa on myös hyvällä tavalla erityislaatuinen kesä.

Mitä kesäsuunnitelmia teillä on?

takki Kiomi / farkut &Other stories / kollari Cubus / lippis Peak Performance / laukku ByFar / kengät Converse

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Kauan odotettu päivä taikametsässä
Kesäkuun eka