Kesäloma lopuillaan

Eilen sunnuntaina tuntui vahvasti kesäloman lopulta, vaikka kesä itsessään ei onneksi ole lähelläkään loppua. Aurinkoa ja lämpöä tuntuu piisaavan vaikka kuinka pitkälle, ihanaa! Päiväkodin kesälomaa on kuitenkin vain enää kaksi päivää jäljellä, joten aion nauttia niistä minin kanssa täysillä. Otin tavoitteeksi viettää tämän ihka ensimmäisen blogikesälomani aikana mahdollisimman paljon aikaa hänen kanssaan ja siinä tavoitteessa olen kyllä onnistunut hienosti. Muistona lomasta on paljon ihania hetkiä rannalla, uima-altaalla, pyöräillessä ja jäätelöä lipoessa. Ensi kesä tulee olemaan varmasti hieman erilainen meidän perheessä, joten oli ihanaa antaa täysi huomio tulevalle isosiskolle.

Tässäkin kesässä on toki ollut hieman eroavaisuuksia edellisiin, sillä suurin osa joka kesäisistä festareista jäi/jää väliin. Elokuun viikonloput näyttävät kalenterissa harvinaisen tyhjiltä, mutta se ei haittaa, sillä elokuussa tapahtuu talolla niin paljon, että vapaat viikonloput täyttyvät todennäköisesti raksahommilla.

Ainoat festarit, joihin otin tänä kesänä osaa olivat nuo viikonloppuna koetut ja meille kotkalaisille hyvin lähellä sydäntä olevat Kotkan Meripäivät. Ensimmäistä kertaa minusta kuitenkin tuntui siltä, että niistä(kin) olisi tänä kesänä voinut luistaa. Parasta antia olivat nimittäin alku- ja päätöspäivän vietto mökillä omassa rauhassa. Oli meillä toki hauskaa päivällä Lasten Meripäivillä, mutta iltamenojen juonesta en oikein saanut kiinni. Joku voisi ajatella, että ehkä se juhliminen ja valvominen ei näin raskaana kiinnostanut, mutta on sitä ennenkin ilman kuningas alkoholia viihdytty. Ehkä ensi vuonna saan taas Meripäiväfiiliksestä kiinni.

Nyt läppäri kiinni ja minin kanssa ulos leikkimään. Blogi palailee taas hiljalleen tuttuun päivitystahtiin, toivottavasti olette malttaneet odottaa sitä 🙂

Marks&Spencer shoes

Bubbleroom dress

Mulberry bag

Gucci sunnies

H&M hat

 

 

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Merja
    August 5, 2018

    Ihanasti leikattu hellemekkosi on niin pariisilainen ruutuineen kaikkineen. Ja tyyliin sopiva olkihattu on piste iin päälle.

Previous
Hääpäiväreissulla ihan kahdestaan vai?