Kesän juhlatyylit x 2

*Yhteistyössä Marks&Spencer

SI MODA MS 2 2015 1

Muistatteko, kun tuossa kuukausi takaperin julkaisin ensimmäisen osan muotiin liittyvästä postaussarjasta, joka on toteutettu yhteistyössä Marks&Spencerin kanssa? Se saa nyt jatkoa aiheella kesän juhlat. Juhlakausi otti jo pientä starttia vapusta, mutta todellinen juhlaputki alkaa monella useimmiten koulun päättäjäisistä, lakkiaisista tai valmistujaisista. Niitä seuraavat rippijuhlat, häät ja muut kesäjuhlat. Joka juhliin ei haluta eikä kannatakaan ostaa uutta asua, vaan pari hyvällä hankilla pärjää hienosti koko kesän ja myös pari seuraavaa tarvittaessa.

Lähdin kokoamaan Marks&Spencerin tämän hetkisestä juhlavalikoimasta kahta hieman eri tyyppistä asua. Mielessä tietysti hieman erityyppiset juhlat ja sitä kautta erilaiset pukeutumisetiketit. Pidin myös kiinni mahdollisuudesta muunnella asua, jotta sille todella voisi kertyä useampia käyttökertoja kuin vain ne yhdet ainoat juhlat. Lopullisia asuja yhdistää yksi ja sama kangas. Talvella paljon hehkutetusta ja monen suosiossa olleesta pörrömateriaalista löytyy nyt myös kesään sopiva versio. Ihania uutisia siis kaikille pörröfanaatikoille. Hapsupörrömekko ja -toppi oikein huusivat nimeäni keväisen malliston keskellä, joten valinta oli helppo.

SI MODA MS 2 2015 3SI MODA MS 2 2015 000

Ensimmäinen asu on ehdottomasti se, jonka pukisin kesähäihin. Höyhenenkevyt mekko, upeassa pastellinsävyisessä laventelin värissä on nappi valinta häähumuun. Ei pelkoa, että muistuttaisi liikaa morsianta, eikä turhaa kiristystä vyötäröllä, joten kakkua voi rauhassa syödä vaikka kaksikin palaa. Näin juhlavaan tilaisuuteen asusteiksi pieni siro laukku, näyttävät korvakorut ja korkkarit. Jos asun haluaisi muuntaa puutarhajuhliin sopivaksi, niin voisi tämän melko lyhyen mekon alle pukea kapeat valkoiset housut ja jalkaan sirot matalat sandaalit.

Mitä muuten pidätte kuvauspaikasta? Eilen saatiin pitkästä aikaa nauttia auringonpaisteesta ja lähdettiinkin Saran kanssa päättäväisinä kuvaamaan näiden upeiden kirsikkapuiden alle Roihuvuoren japanilaistyyliseen puutarhaan. Vaikka kuvissakin kukkaloisto näyttää kauniilta, niin vielä upeampi se oli livenä! Suosittelen piipahtamaan, jos sielläpäin liikutte. Puutarhassa alkoi eilen puoliltapäivin vuotuinen hanami-juhla, mutta onneksi ehdimme saamaan kuvat purkkiin ennen sitä.

SI MODA MS 2 2015 0SI MODA MS 2 2015 5

Toisesta asusta on kukkaloisto kaukana. Vaikka päältä tosiaan löytyy samaisesta kankaasta valmistettu hapsutoppi, on asu täysin erityylinen. Tämän kokovalkoisen yhdistelmän voisin kuvitella pukevani esimerkiksi ylioppilasjuhliin. Leveälahkeiset valkoiset housut ovat tänä vuonna tehneet todellakin paluun juhlavaatteiden eliittiin ja niitä tuntuu löytyvän vähän jokaiselta merkiltä. Nämä M&S:n housut olivat mukavaa, rypistymätöntä kangasta, joka on kyllä ehdottomasti ominaisuus, jota tällaisissa vaatteissa arvostan. Topin ja housujen lisäksi asuun kuuluu vielä toinenkin sesongin hittituote, nimittäin liivi. Liivi tuo asuun ryhtiä ja korvaa jakun, vaikkei siinä hihoja olekaan. Näin kokonaisuus on heti pukumaisempi ja sitä kautta hieman fiinimpi.

SI MODA MS 2 2015 9

SI MODA MS 2 2015 13SI MODA MS 2 2015 10

Varma valinta kengiksi ovat inhimillisellä korolla varustetut mustat nahka-avokkaat. Vuosia kärvistelin ei-niin-hyvältä-tuntuvien-kenkien kanssa, mutta nykyään mukavuus menee kyllä korkokengissä edelle. Itse asiassa taisin tässä samalla löytää uudet luottokorkkarini, koska nämä M&S:n nahkakorot olivat todella hyvät jalassa. Kenkien lisäksi valitsin tähän asuun sirot korut sekä huulille näyttävän väristä punaa, jotta lopputulos ei olisi liian valju. Vaihtamalla punan leikkisämpään kesäsävyyn, avokkaiden tilalle kiilakorkoiset sandaalit ja riisumalla liivin asu muuntautuu juuri sopivaksi tyttöjen dinnerille.

Kumpi lookeista on enemmän teidän mieleen?

Marks&Spencerillä on toukokuun ajan voimassa kilpailu, jossa jokainen uutiskirjeen tilaaja osallistuu 1500 euron arvoisen Lontoon matkalahjakortin arvontaan. Osallistua voit täällä.

SI MODA MS 2 2015 12SI MODA MS 2 2015 11

vaatteet/clothes MARKS&SPENCER*
kengät/shoes MARKS&SPENCER*
aurinkolasit/sunnies MARKS&SPENCER*
laukku&korut/purse&jewelry personal
(*kuvauslainassa)
 
kuvat/photos: Sara/Tickle your fancy
XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
Previous
Eteisen säilytys