Kesän univormu ja entinen futisfani

Kuvissa näkyvä asu ei ollut ohitse vierähtäneen juhannuksen lookkini, vaikka olisi sitä hyvin voinut ollakin. Tässä mekossa ja takissa on nimittäin viihdytty tänä kesänä jo useampi päivä. Vaalea farkkutakki on kesäklassikko, kuten on myös valkoinen mekko. Tänä kesänä valkoisten ja vaaleiden mekkojen materiaalina nähdään paljon pellavaa ja koristeena rusehtavan sävyisiä nappeja. Tätä ysärihenkistä napistusta ehdinkin jo fiilistelemään toukokuun puolella. Kaikki napitetut vaatteet näyttävät vaan niin ihanilta juuri nyt!

Mutta palataampa vielä hetkeksi tuohon juhannukseen. Mekon sijaan se tuli tosiaan vietetty verkkareissa. Perjantaina olimme ystäviemme luona ja lauantaina kävin pyörähtämässä mökillä. Illalla oli tarkoitus mennä kotiin, mutta päädyimme jälleen ystäviemme luokse pitämään kisakatsomoa. Pääosaa juhannuksena näyttelikin hyvän ruoan lisäksi futis, joka tuntui pyörivän telkkarista 24/7.

Olin joskus nuorempana aika fanaattinenkin futiksen kannattaja ja suhtautunut todella kiihkeästi arvokisoihin sekä ulkomaalaisiin sarjoihin. Miehen peliuran aikana tuli toki seurattua myös Suomi- ja skandifutista, mutta uran päätyttyä on kiinnostukseni futista kohtaan hieman rauhoittunut. Toki edelleen tulee katsottua ns. isoja matseja ja nyt kisahuuman kasvaessa huomaan jälleen innostuvani itsekin. Mitään yhtä suurta suosikkimaata minulla ei ole, vaan olen aika kaikkiruokainen pelien suhteen. Seuraileeko siellä joku muu futiksen MM-kisoja? Vai suljetteko mielummin telkkarin pelien alkaessa?

dress NA-KD (Zalando)

denim jacket Ellos

shoes Topshop 

bag Mulberry

sunnies RayBan

photos: Sara Vanninen, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Juhannusinspiraatiota Geneven viinitiloilta