Minulla jäi juhannus hieman päälle. Ei ruoan suhteen, ei juhlimisen suhteen, mutta sen löhöilyn ja aikaansaamattomuuden. Tiedättehän miten joskus loman jälkeen on niin kovin vaikea saada arkirytmistä kiinni? Työnteon sijaan päivät kuluu laiskotellen. Ihan totaalista löhöilyä en missään nimessä voi pienen vauvan kanssa harrastaa, mutta kaikki ns. oma aikani vauvan ollessa päiväunilla on kulunut laiskotellen. Olen monta päivää yrittänyt aloittaa näitä blogihommiakin, mutta ei ole ollut energiaa eikä liioin intoakaan tehdä yhtään mitään muuta kuin makoilla. Osittain syytän tästä Greyn Anatomian 10.tuotantokautta, jota minulla oli muutamat jaksot varastossa ja katsoin ne silmiäni räpäyttämättä. Myös tätä jäätävää “kesä”keliä sopii syytellä.

Tänään päätin sitten vihdoin ryhdistäytyä ja aloittaa niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin ruoanlaitosta. Alkuviikon olen syönyt erilaisia jämäruokia pakkasesta, mutta tänään ne eivät enää houkutelleet. Suuntasimme tytön kanssa aamupäivällä kauppaan ja päätin tehdä jotain hyvää kesäistä ruokaa. Vesimelonista tuli mieleen eräs salaatti, jota söin toissa kesänä lähes tulkoon joka päivä aina kyllästymiseen asti. Nyt sitä teki pitkästä aikaa taas mieli. Kokkailujen lisäksi innostuin siivoamaan koko asunnon. Energiapuuskani jatkui iltaan asti ja äsken kävin vielä heittämässä vajaan tunnin juoksulenkin. Nyt tuntuu siltä, että juhannus on vihdoin selätetty ja arki alkaa taas rullaamaan. Välillä pitää näköjään vain repiä itsensä ylös sieltä sohvalta, jotta saa jotain aikaiseksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kesäsalaatti

Pala vesimelonia // kirsikkatomaatteja // kahta eri salaattia // 1-2 avokadoa // 2 kanan rintafilettä // fetaa // seesaminsiemeniä // sormisuolaa // oliiviöljyä // balsamicoa

Revi salaatti lautaselle, pilko muut raaka-aineet sopivan kokoisiksi paloiksi, ripottele seesaminsiemeniä päälle. Mausta suolalla. Salaatinkastikkeeksi sopii hyvä oliiviöljy ja tumma balsamico!

 

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Kevään 2014 asut
Kesäsalaatti