SI MODA SUMMERBURST 2016 6Vaikka viime viikonlopun keli ei ollut ehkä se kesäisin, saatiin silti hyvä muistutus siitä miten mahtavia kesäviikonloput voivatkaan olla. Tuntuu kuin ihmiset olisit kaivautuneet niistä omista koloistaan taas esille, antaneet keuhkojen täyttyä kesällä ja puhaltaneet sen sitten ulos niin, että se fiilis levittyy kaikkialle. Ihmeellinen “epäsuomalainen” yhteisöllisyys on palannut taas kerran erakkotalven jälkeen.

Usein puhutaan miten suomalaiset eivät ole niin kovinkaan sosiaalisia, vaan mielummin pysyttelevät omissa oloissaan, mutta oma mielipiteeni on, että tämä vaihtelee yhtä radikaalisti kuin säätilamme. Kesä tekee meistäkin sosiaalisia ja uskaltaudumme juttelemaan sekä hymyilemään ihan tuntemattomillekin!

SI MODA SUMMERBURST 2016 2SI MODA SUMMERBURST 2016 7SI MODA SUMMERBURST 2016 5Omat kesäviikonloppuni voidaan varmasti tänäkin vuonna jakaa kahteen, aivan yhtä mahtavaan kategoriaan. Ensimmäiseen liittyy laatuaikaa perheen kanssa, rajatonta leikkiaikaa minin kanssa, mökkeilyä, grillailuja ja totaalista rentoutumista. Näitä tulee varmasti olemaan suhteellisesti enemmän, mutta aivan yhtä innoissani olen niistä toisen kategorian viikonlopuista. Jolloin irrottaudun hetkeksi äiti-roolista ja nautin kesäilloista ystävien kanssa hyvää musiikkia kuunnellen ja tanssien.

Viime viikonloppuna päätin yhdistää nämä molemmat ja yllätyin ihan itsekin, miten sutjakasti tämä kombo onnistui. En kokenut jääväni mistään paitsi, paitsi siitä sunnuntain rapsakasta olosta 😀 Yhdistelmäviikonloput ehdottomasti käyttöön!

SI MODA SUMMERBURST 2016 3SI MODA SUMMERBURST 2016 4Tämä viikonloppu menee ykköskategorian mukaisesti kotona. To do -listalla on rentoutumisen lisäksi hieman töitä, mutta onneksi vain kivoja sellaisia. Sadeilmojen varalle ollaan kehitelty jo hieman ohjelmaa, ajateltiin mm. leipoa pullaa 🙂 Olisihan sitä ollut kiva lähteä tämän alla näkyvän huippuporukan kanssa taas viettämään laatuaikaa, mutta koti kutsuu nyt enemmän. Onneksi näitä vastaavia iltoja ja festariviikonloppuja on varmasti vielä edessä.

Hauskaa kesäviikonloppua, missä ikinä sitä vietättekään!SI MODA SUMMERBURST 2016 1

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Punainen on sun väri