Kevään trendejä asukuvissa

 

*Kaupallinen yhteistyö Bubbleroom

Muistatte ehkä sen tammikuisen trendipostauksen, johon olin koonnut tämän kevään suosikkitrendejäni. Eniten innoissani olin vaaleista beigensävyistä, rusettiyksityiskohdista sekä pitsistä. Yhteistyössä Bubbleroomin kanssa havainnollistan nyt näitä ja muutamia muita kevään trendejä asukuvien muodossa. Itse ainakin saan konkreettisista esimerkeistä paljon enemmän inspiraatiota kuin esimerkiksi näytöslavakuvista. Mitenkäs teillä?

Mutta aloitetaampa yksityiskohdista. Nimittäin mainitsin aikaisemmassa postauksessa, että erilaiset näyttävät rusetit (ja solmut) ovat taas trenditietoisen valinta. Klassisten satiinisten rusettien lisäksi myös esimerkiksi neuloksissa nähdään nyt paljon solmuja ja rusettisomisteita. Tämä nougaan värinen neule on yksi ehdottomia suosikkejani Bubbleroomin tämän hetkisestä valikoimasta. Tykkään erityisesti sen avarasta pääntiestä, imartelevasta ribbineuloksesta, pehmeästä puuvilla-viskoosimateriaalista sekä tietysti tuosta solmittavasta yksityiskohdasta!

Toinen suuri suosikkini on tämä vaalea militaryhenkinen takki, joka muistuttaa elävästi lukioajoista. Minulla oli tuolloin lähes vastaava takki armeijanvihreänä ja pidin sinnikkäästi käytännössä ympäri vuoden. Enää en näin ohuella takilla lähtisi ulos ennen kuin mittari näyttää sen +15°C, mutta sisäjakusta tämä menee loistavasti. Trendipostauksestani jäi tammikuussa uupumaan militarytrendin paluu, vaikka se olisi kyllä paikkansa siinä ansainnut. Sillä juurikin nämä takit sekä samanhenkiset haalarit ovat nyt kovasti pinnalla ja miellyttävät minunkin silmää. Vinkkinä muuten, että tätä kuvissa näkyvää takkia voi pitää myös paitiksen tapaan ja sitä löytyy myös vihreänä. Se, jos joku muistuttaa tuota 10 vuoden takaista takkiani.

Militarytakin pariksi puin tässä kohtaa vaaleat pitkät, aavistuksen levenevät puvunhousut. Samaanaikaan todella naisellinen, mutta myös todella maskuliininen kokonaisuus. Vaaleat housut ja farkut ovat aina kevään trendikartoissa mukana, mutta erityisen paljon niitä on mielestäni taas tänä keväänä, kun all beige -trendi on vallannut katukuvan. “All beige” on tässä kohtaa ehkä hieman harhaan johtava nimitys, koska eihän tässäkään kyse ole koko beigestä asusta. Ideana onkin ehkä lähinnä yhdistellä erilaisia vaaleita sävyjä keskenään ja ainakin omaan silmääni valkoiset housut ovat mielestäni imartelevammat kuin beiget. Siksi korvaisin ne tässä kohtaa juurikin tällaisilla luunvalkoisilla housuilla, jotka ovat myös hyvin klassinen valinta sesonkiin ja vuoteen katsomatta.

Yhtenä trendinä mainitsin tammikuun postauksessani myös pitsin ja sen uuden tulemisen luovissa ratkaisuissa. Villimmät pitsiasut jätin nyt suosiolla kuitenkin pois ja valitsin tähän esimerkiksi hyvin helposti lähestyttävän vaatekappaleen, klassisen naruolkaintopin, joka on saanut hieman pitsisomistetta ylleen. Tällainen toppi kuuluu vaatekaappini peruspilareihin ja käytän sitä niin arkena avonaisten neuleiden alla ja farkkujen kanssa yhdistettynä kuin juhlavammissakin kokonaisuuksissa.

Tämän hetken ehkä trendikkäin farkkumalli, suoralahkeinen, korkeavyötäröinen ja aavistuksen vajaamittainen lahje toimii tällaisen topin kanssa ihan loistavasti. Jalkaan kelistä riippuen nilkkurit tai avokkaat ja sitä ollaan valmiita monenlaisiin tilaisuuksiin. Tämän setin pakkaan yleensä myös reissuille mukaan, koska kuten edellä totesin, se sopii niin moneen tilanteeseen ja pelastaa usein asukriisiltä.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä erittäin kuumana jo viime syksystä asti roihunut trendi nimittäin eläinkuosi. Leopardihameesta on tässä vuoden aikana tullut jo jonkinlainen statement-vaate, eikä vieläkään ole liian myöhäistä mennä ja hankkia sellaista itselleen. Yhdistelyvinkkejä siihen löytyy mm. Pinterestistä lukematon määrä. Itse tykkään leohameesta niin juhla- kuin arkivaatteenakin. Neuleella ja matalilla kengillä siitä saa tehtyä arkikelpoisin, kun taas pitsitoppi ja korkeakorkoiset saappaat viestivät, että tässä ollaan illalliselle tai ulos lähdössä.

Olen kuullut, että moni hieman arkailee tämän kuosin käyttöä peläten tätimäistä lopputulosta, mutta oma vinkkini tähän on rohkeasti yhdistää siihen vaatekappaleita, jotka tuovat ihan päinvastaisen fiiliksen. Kuten esimerkiksi tämä alussa mainittu militarytakki!


Toivottavasti tykkäsitte tavastani esitellä kauden trendejä konkreettisesti asukuvissa ja näistä irtosi edes hieman inspiraatiota kevätpukeutumiseen, vaikka ulkona onkin kaikkea muuta kuin keväinen sää. Jos joku teistä innostui myös hankkimaan jonkun kuvissa näkyvän vaatekappaleen itselleen, niin huomatkaa, että koodilla KAISA saatte 10% alennusta kaikista Bubbleroomin tuotteista! 

 

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • Johanna
  March 17, 2019

  Mistä tuo matto on? Upea?

 • Elina
  March 20, 2019

  Todellakin tykkäsin! Tämän kaltaiset postaukset on omia lemppareita. Muutenkin tykkään aina, kun esittelet kauden trendejä oli se sitten omissa asukuvissa tai sitten inspiraatiokuvia sisältävien kollaasien kautta. Erityisesti parasta on kun esittelet kauden trendejä yhdistellen niitä johonkin, jota jo löytyy sinun vaatekaapistasi. Tulee hyvä fiilis, kun ei tarvitse ajatella, että koko vaatekaappi pitäisi joka sesonki laittaa uusiksi. Itse suosin mahdollisismman ajatonta ja kestävää vaatekaapin sisältöä ja sinun tyylistäsi saa kyllä ihan loputtomasti vinkkejä ja inspiraatiota omaan pukeutumiseen! <3

  • Kaisa
   March 20, 2019

   Ihana kuulla! Kiitos 🙂 Tällä viikolla tulossa lisää trendijuttuja ja loppuviikosta liittyen juurikin kestävämpään vaatekaappiin, joten kannattaa pysyä kuulolla! Kivaa päivää sinne <3

 • Anna
  April 9, 2019

  Ihana tuo nougan värinen neule! Osaatko sanoa onko normaalia kokoluokitusta, vai esim. reilumpaa mallia? 🙂

 • Anna
  April 10, 2019

  Ihana tuo nougan värinen neule! Täytyy laittaa tilaukseen. Osaatko sanoa onko normaalia kokoa, vai esim. reilumpi malli? 🙂

Previous
Hiihtolomalaisen terveiset
Kevään trendejä asukuvissa