Kevät fiilistelyjä part 20874

<> Järjestin vaatehuoneen uusiksi, edessä keväisemmät värit ja takana tummemmat perusvärit

<> Tein toisen vaalennuskokeilun shortseille – tällä kertaa syntyi söpöt pinkit sattumat

<> Irtokaulusperheeseen kuuluu myös tämä mintun värinen pitsikaulus strassiniitteillä

Ällösöpöä vai mitä?

XOXO
signature

What do you think?

10 Comments
 • Mila
  March 5, 2012

  Aivan ihania kevät värejä!! mintunvihreää ja roosaa mitä itsekkin kaupoista metsästän. Mutta saanko kysyä mitä koko nuo Ginan tuunatut farkut ovat? Tai että mitä kokoa yleensä käytät?

  Lisää tuunaus postauksia vaan! Pakko myöntää että Si Moda on noussut kyllä muiden suomalaisten blogien yli viime aikoina, ainakin omissa silmissäni 🙂

  Hyvä Casey!!!!!!

  • Casey
   March 5, 2012

   Voi että, ihana kuulla että tuunausjutuista tykätää, koska mä iteki tykkään niistä 😀 hehee. Ginan farkut ostin viime kesänä (kirkkaan vihreinä siis) ja nyt kloorilla vaalensin. Noi on tuumakokoa 24. Kiitos ja ihanaa kevättä sulle 🙂

 • Annina
  March 5, 2012

  Ihanat tuli shosrtseista! Missäköhän vaiheessa mäkin kerkiäisin käydä kotiuttamassa jotain keväistä vaatekaappiin 😀 täytyy yrittää myös opetella tehdä itse, olisi niin paljon helpompi!

  • Casey
   March 5, 2012

   🙂 Mullakin noista rivissä olevista vaatteista tasan yksi on uusi ja senkin sisko toi Saksasta. Muut on joko vanhoja, tuunattuja tai kirpparilta. Olen niin tyytyväinen, että olen onnistunut säästämään kevät vaatteiden hankinnoissa sekä rahojani että luontoa. Kiitti!

 • millamainen
  March 5, 2012

  Ihania värejä! Melkein jo aivopesit mut tykkäämään pastelliväreistä. 😛

 • Iida
  March 5, 2012

  Tuunauspostaukset on mielestäni melkeinpä parasta mitä lukea blogistasi! 😀 onko tuollainen kaulus helppo tehdä, lähinnä tuota muotoa ajatellen,olen aika amatööri ompelukoneen kanssa, joten olisiko mahdollista, että postaisit kaavat joskus? :)) ps. Vaate ,jonka blogikirppikseltä ostin sinun pöydästäsi, on tullut ihan ehdoton luottojuttu, kiitoksia vaan! 😀

 • Maiju
  March 5, 2012

  Heippahei!

  Pakko kiittää aivan mahtavasta blogista, jossa on just eikä melkein sopivasti kaikkea. Sun blogista jotenkin hehkuu semmonen pirteä ja ilonen elämänasenne, ja tätä lukiessa vaan pakostikin tulee itsellekin hyvä mieli 🙂 Olet kyllä ehdottomasti noussut oman blogilistani kärkeen. Jatka samaan malliin!

  • Casey
   March 5, 2012

   🙂 voi kiitos, tuli hyvä mieli tästä! Tämmöisten kommenttien jälkeen bloggailufiilis on aina korkealla 🙂

 • Tiia
  March 6, 2012

  Vautsi! Noi vaalennetut shortsit ja housut on kyl niin makeita 😀 Ite kokeilin joskus joillain halvoilla mustilla jegginseillä samaa, mutta tadaa, alta paljastuikin vaan sit punainen pohjaväri..

 • Heidi
  March 10, 2012

  Heei:)Olisiko mahdollista saada vinkkejä, kuinka olet nuo kloriitilla värjännyt. Tuo “sattumat” vaikuttaa hauskalta tavalta muuttaa vaatetta. Lisäksi kiinnostaisi mille materiaaleille kloriittivaalennus sopii?

Previous
Cozy
Kevät fiilistelyjä part 20874