Unohdin ihan kokonaan nämä showroomilla muutama viikko sitten ottamani kuvat. Ne ovat täynnä keväistä inspiraatiota, joten ehkä tämä maaliskuun alku on juuri sopiva hetki postata. Sanokaa, että te muutkin laskette kevään alkaneeksi maaliskuun ensimmäisenä päivänä, vaikka ulkona olisi miten paljon lunta ja pakkasta.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lindexin uusi hieman fiinimpi ja trendikkäämpi mallisto “Extended” sisälsi vaikka mitä ihanaa. Mm. tämä vaalea yksinkertainen jakku sopisi moneen tilaisuuteen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kulutettuja boyfriend-farkkuja löytyi Lindexin kevätmallistosta muutamassakin eri sävyssä. Rento kesäasu syntyisi yhdistämällä nämä alla olevien espadrillosten kanssa ja käärimällä lahkeita niin, että nilkat näkyisivät.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä kolmen vaatekappaleen yhdistelmä olisi ehkä se “täydellinen kesäasu”. Heleä persikan sävy yhdistettynä valkoiseen ja harmaaseen olisi ihanan raikas ja näyttäisi varmasti upealta ruskettunutta hipiää vasten. Väljä raitapaita toisi sopivasti maskuliinisuutta tyttömäisen pitsitopin ja minihameen rinnalle. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minun teki raskausaikana kovasti mieli hankkia ohut olkaiminen toppi, mutta se ei istunut pyöristyneeseen ulkomuotooni laisinkaan, joten päätin ostaa sen vasta synnytyksen jälkeen. Tämä Lindexin toppi voisi olla juuri sitä, mitä olen tässä kuukauden päivät etsinyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämän kevään yhdet hittikengät taitavat olla suippokärkiset matalat ballerinat. Kerrankin mukava kenkätrendi tiedossa. Helppo ja mukava on myös seuraavan kuvan tuunausvinkki vanhalle hatulle. Sulka vain pystyyn nauhan väliin ja valmista on!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomasin keskittyneenä showroomilla jälleen kerran ihastelemaan erilaisia sinisävyisiä asioita. Mm. Gina Tricotilta löytyi kyseistä väriä niin yksivärisistä kauluspaidoista kuin kuosillisista alaosistakin. Löysimpä jotain sinistä myös minikoossa. Olen aina manannut sitä miten äitini puki meidät kaikki kolme tyttöä aina sinisiin vaatteisiin, mutta nyt alan ymmärtää häntä. Miten raikkaan näköisiä nämä sinikuosiset housut ja mekko ovatkaan?

SI MODA SPRING SHOWROOM 15OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sinisestä puheenollen. Sinistä takkia en vielä omistakaan, joten ei ihme, että mallailin tovin jos toisenkin tätä pitkää trenssimallista takkia peilin edessä. En pääse yli ajatuksesta pukea tämä takki alla olevien valkoisten sandaalien kanssa. Klassista ja sporttista yhtä aikaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämmöinen setti oli tämä. Toivottavasti siitä löytyi inspiraatiota myös teidän kevätpukeutumiseen, eikä ainoastaan omaani. Osa tuotteista on jo myymälöissä, mikäli jokin sattui viemään sydämesi. Itse en ole vähään aikaan käynyt kunnolla pyörähtämässä kaupoilla, mutta tällä viikolla voisi käydä. Täytyy ehkä jättää lompakko kotiin ettei käy köpelösti…

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
Previous
“I have said that black has it all” Coco Chanel
Kevät showroomilla