Kevättukka ja viikon suunnitelmat

Viime viikolla tuli pitkästä aikaa kuvattua uutta materiaalia reissun jälkeen ja samalla myös ikuistettua freesattu tukka. Luonnostaan kuivat ja karheat hiukseni menee aina ulkomaan reissuissa ihan jäätävään kuntoon, eikä tämä kerta ollut poikkeus. Vaikka pyrin suojaamaan niitä auringolta mahdollisimman paljon ja käyttämään kosteuttavia tuotteita, niin silti kuumuus yhdistettynä vedessä pulikoimiseen tekee aina tehtävänsä. Onneksi näistä ei kuitenkaan synny lopullista vahinkoa. Latvojen siistimisellä ja tehohoidolla Bow:n Noora sai tälläkin kertaa hiukseni elvytettyä. Sävytettiin samalla myös latvoja kylmemmäksi ja peitettiin ne jäätävät harmaat, joita minulle puskee suhteellisen nuoresta iästä huolimatta ihan surutta ympäri päätä.

Hiusten malli ei tällä hetkellä ehkä ole se kaikista imartelevin, mutta siitä saan kyllä syyttää ihan itseäni. Menin alkutalvesta saksimaan syksyllä leikattuja sivuotsiksia ominpäin todetakseni vain, että ne lyhyemmät etuhiukset eivät minulle sovi. Nyt nämä itse leikkaamani hiukset ovat juuri siinä pahimmassa kasvuvaiheessa, jolloin niitä on lähes mahdotonta hallita ja ne elävät ihan omaa elämäänsä. Piti taas oppia kantapään kautta, että kotona hiusten saksiminen ei ole koskaan hyvä idea.

Mutta kevättukasta keväisen viikon suunnitelmiin. Alkuviikko tulee kulumaan pitkälti taloprojektin ympärillä, kun mm. keittiösuunnitelmiin tehdään viimeiset viilaukset. Maalikaupoillakin pitäisi myös käydä, sillä ihan kohta koittaa se hetki, kun päästää maalaamaan sisäseiniä. Jee! Loppuviikosta täytyy viettää Helsingissä 1-2 työpäivää ja sen lisäksi saada pakettiin yksi iso kuvausprojekti. Onneksi kuvaamisen kannalta kelit lupailevat todella hyvää ja melkein kaikki lumetkin ovat jo sulaneet. Ihanaa ja aurinkoista viikkoa sinne!

Topshop jeans

Cubus t-shirt

Adidas shoes

photos: Sara Vanninen, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Putkessa