Fringe bag & khaki green

SI MODA ASU MARCH17 1

Muistin muutama viikko sitten omistavani tämän mokkaisen hapsulaukun, joka on ollut pääasiassa käytössä vain kesäisin. Jotenkin olen mieltänyt hapsulaukut ainoastaan kesäisiin boheemiasuihin sopivaksi, mutta miksei niitä voisi pitää muutenkin. Tuo kivaa vaihtelua ja leikkisyyttä asuihin. Kuten tuovat myös jonkin muun väriset housut kuin mustat. Olen parin viikon aikana suosinut paljon sinistä farkkua ja uskaltautunut pukemaan myös niitä vaaleimpia housupareja päälle. Jo oli aikakin. Ehdittiinhän sitä taas melkein puoli vuotta kulkea niissä mustissa kamppeissa.

Pian täytyy kiiruhtaa päivän ensimmäiseen ja onneksi ainoaan tapaamiseen. Myöhemmin tänään/viimeistään huomenna olisi täällä blogissa pitkästä aikaa luvassa pientä hemmottelua teille lukijoille elikkä arvonta. Tällä kertaa toivoisin myös saavani samalla kertaa teiltä kysymyksiä liittyen ihonhoitoon, mutta palataan siihen tosiaan piakkoin.

SI MODA ASU MAR17 2015 4SI MODA ASU MAR17 2015 3SI MODA ASU MAR17 2015 8SI MODA ASU MAR17 2015 2

takki/jacket GINA TRICOT*
kengät/shoes ZARA
laukku/bag INDISKA
paita/top COS
lasit/sunnies BIKBOK*
farkut/jeans GINA TRICOT*
(*saatu/gifted)
 
kuvat/photos: Sara/Tickle your fancy
XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Qjs
  March 18, 2015

  Nappiasu! Aika perus, mutta kaikki kohdallaan! Tuo laukku on todella hieno, onko vanhakin vai voisiko löytyä vastaavaa vielä? 🙂 Kivaa kevättä!

  • Kaisa
   March 18, 2015

   Kiitos! Tää oli loppujen lopuksi munkin mielestä tosi kiva, vaikka melko perus kuten sanoit. Laukku on kyllä varmaan pari vuotta vanha, mutta olen kyllä Indiskalla nähnyt monena vuotena mokkalaukkuja, ehkä siellä tänä vuonna olisi taas hapsuversiota, kun hapsut on niin kova juttu 🙂 käy kurkkaamassa!

Previous
Arkisalaatti