Kiekuroita kaukomailta

SI MODA INSPIRAATIO ORIENTAL3

SI MODA INSPIRAATIO ORIENTAL

jakku Joseph / t-paita Mango / paitis Mango / mekko BikBok / kengät MiuMiu / housut BikBok / tunika Mango / housut Mango / laukku Marni

Minulla tulee aivan ensimmäisenä mieleen näistä Itä-Aasiaa henkivistä kiekurakuvioista mieleen omat 1-vuotis kuvani. Niissä minulla oli päällä mummon tuoma sammaleen vihreä silkkinen kimonoasu. Tähän hätään minulla ei ollut sitä kuvaa teille näyttää, mutta kuvitelkaa mielessänne riehakas vuoden vanha tyttölapsi, jolla on otsa ruvella.

Tämä mielikuva nousi taas omaan mieleeni, kun selasin kevään ready-to-wear näytöskuvia läpi. Minulla on aika vähän kuviollisia vaatteita ja koen ne jotenkin hyvin vaikeiksi yhdistellä. Useimmiten tartun kaupassakin yksivärisiin vaatteisiin ja jätän suosiolla päänsärkyä aiheuttavat printit muille. Varsinkin ne, joissa on käytetty kymmentä eri väriä yhdessä, kierrän kaukaa. Kaksi oikeanpuolimmaista näytöskuvaa (Etro & Hermés) edustavat tätä väri-iloittelua, mutta nekin menettelevät vielä. Niissä värit ovat edes jonkin verran saman sävyisiä ja balanssissa keskenään. Eniten nämä kiekurakuviot kiehtovat minua kuitenkin hillityissä väreissä, joita vasemman puoleinen kuva Etron näytöksestä edustaa.

Selailin netistä kauppojen tarjontaa ja löysin itse asiassa aika monta kivaa ja suhteellisen helposti lähestyttävää kuviollista vaatetta.Mangon mustavalkoiset vaatteet ovat ehkä eniten itseni näköisiä ja voisin kuvitella käyttäväni niitä kaikkia. Jostain kumman syystä nämä kuosit näyttävät myös ihanilta eri sinisen sävyissä. Ehkä se johtuu siitä, että ne jotenkin huutavat kesää ja rantaa, lempijuttujani siis. Näiden kuosien kankaat ovat myös yleensä ihanan ohuita ja liehuvia, eli juuri kesään sopivia.

Yhdistelisin kuviolliset vaatteet kesäasussa johonkin puhtaan valkoiseen tai siniseen farkkuun. Kruunaisin mukavilla sandaaleilla ja aurinkolaseilla. Jottei tämä nyt jäisi ihan haaveiluksi, niin yksi kollaasin juttu minulta kaapista jo löytyy. Aion sen myös ottaa mukaani tulevalle reissulle. Arvaattekos mistä puhun?

lähde: style.com

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • henna
  January 18, 2013

  mulla vaatis ehkä tää vielä sulattelua, mut toi valkoinen mekko on kiva ja tarpeeks hillitty! 🙂

  • Casey
   January 20, 2013

   🙂 mä luulen myös että 6 päivänä viikossa valitsen yksivärisen, mutta yhtenä voisin sitten kokeilla säväyttää!

 • Mi Mi Mendine
  January 18, 2013

  ohh upeaa ja ihanaa ! tykkään kovin tästä trendistä kyllä <3

  XX

  MI MI MENDINE, blogi muodista, trendeistä ja intohimosta

 • eeva
  January 18, 2013

  Oon samaa mieltä, että printit on haastavia yhdisteltäviä. Toisaalta taas, kun ne onnistuu yhdistämään kivasti, saa niistä tosi hienoja asuja. Itsekin aion haastaa itseni nyt keväällä käyttämään enemmän printtejä näiden tuttujen yksiväristen vaatekappaleiden sijaan! Odotan innolla sun asuja 🙂

  • Casey
   January 20, 2013

   Taidampa haastaa minäkin itseni tuohon! Asuja tulossa piakkoin 🙂

Previous
Valoilmiö
Kiekuroita kaukomailta