Kiireisen viikon ihana päätös

shirt GINA TRICOT* (similar here) / jeans LEVIS (similar here) / shoes ADIDAS

Tämä viikko hujahti ohi aivan hirvittävällä vauhdilla. Mukaan mahtui monta palaveria, useampi kaupunkia, ainakin kolme juoksulounasta (kirjaimellisesti söin, kun juoksin seuraavaan paikkaan), kuvauksia ja kamppiksia. Työaika tuntui koko ajan loppuvan kesken, mutta vaan positiivisella tavalla. Perjantaina tein tarkoituksella aavistuksen lyhyemmän päivän, jotta pääsisin hakemaan miniä hieman aikaisemmin päiväkodista. Monen pitkän päivän jälkeen teki meille molemmille hyvää laittaa hommat pakettiin ajoissa ja nauttia yhteisestä ajasta.

Päätettiin aloittaa viikonloppu jätskillä, vaikka ulkona riehuikin jäätävä myrsky. Se ei meitä haitannut, koska jätskit syötiin sisätiloissa. Sen jälkeen haahuiltiin lelu- ja eläinkaupassa sekä käytiin ostamassa uudet tossut päiväkotiin. Miten ylpeä pikkuinen olikaan, kun sai itse tossut maksaa ja kantaa kassin autoon. Tossuja on nyt ajettu sisään koko viikonlopun ajan mm. tanssiesitysten muodossa. En kestä mikä ihana humoristinen tyyppi siitä pienestä vauvasta onkaan kasvanut. Joka päivä nauran ääneen hänen jutuilleen ja tempuilleen. Ei haittaa vaikka olisi miten kiireinen ja stressaava viikko takana, tämä neiti keventää tunnelman varmasti 🙂

Kuvituksena viikon kuulumisille keväinen asu, jossa yhdistyy raikas valkoinen röyhelökauluspaita ja siniset farkut revityillä lahkeilla.Tuunausohjeet näihin lahkeisiin löytyy muuten videomuodossa täältä.

Ps. Talo-blogissa vihdoin kokonaiset kuvat ja pohjapiirustukset meidän tulevasta talosta! Kannattaa kurkata 🙂

photos: Elisa Lepistö / edited by me

(*sponsored/postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
Previous
Tässä on meidän unelmien talo