Klassikoista ratkaisu pikkujoulujen asukriisiin

Marraskuu kolkuttelee oven takana ja se tietää pikkujoulukauden starttia. Kalenterissa on jo nyt seuraavan kuukauden ajalle merkittynä muutamia iltamenoja, joihin saisi oikein luvan kanssa laittautua hieman enemmän. Monesti olen tässä kohtaa vuotta kertonut blogissa kauden kuumimmista juhlatrendeistä, mutta nyt tuntuu, että oikein mikään trendi ei nouse ylitse muiden. Normaalisti löytyy aina jokin materiaali, väri tai kuosi, joka jyllää sesongin kuumimpana trendinä. Sametti oli viime vuonna ehdottomasti kuumin juhlakangasmateriaali ja kulta puolestaan se halutuin sävy.  Tänä vuonna kaikki tuntuvat olevan aika tasavahvoilla.

En näe tätä mitenkään negatiivisena asia, vaan päinvastoin sen varjolla voi hyvin perustella klassista asuvalintaa. Mikä sitten on klassinen juhla-asu talvikauden juhliin? Jos minulta kysytään, niin mustalla pitsimekolla tai paljetin kimmellyksellä harvemmin mennään vikaan, kun on kyse pikkujouluasusta. Ne ovat molemmat tietyllä tapaa ajattomia ja klassisia. Esimerkiksi mustalle pitsimekolle löytyy varmasti muutakin käyttöä kuin yhdet pikkujoulut.

Taidan itsekin tänä vuonna turvautua näihin kahteen klassikkoon juhlien koittaessa. Jos jotain ekstraa sitten asuun haluan, niin näyttävät korvakorut ovat ne, joihin lähden panostamaan. Keräsin tähän ylle omia mekkosuosikkeja ja erityisesti numerot 2. sekä 3 ovat sellaisia, jotka houkuttelisi tilata kotiin sovitettavaksi.

1. Lace & Beads / 2. New Look / 3. mbyM

4. Cheap Monday / 5. Free People /

6. Dry Lake / 7. New Look

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Sisällä lämmin, ulkona kylmä