Klassisempi kamelitakki

si-moda-asu-jan2-2017-3si-moda-asu-jan2-2017-2si-moda-asu-jan2-2017-4si-moda-asu-jan2-2017-1coat ELLOS* (also like this and this) / knit SAMSOE&SAMSOE (very similar here)

pants GINA TRICOT / shoes VAGABOND / scarf DAY*

Vaikka olen ehdottomasti enemmän mustien ja harmaiden takkien käyttäjä, niin välillä minuun iskee kamelitakkihimo. Vaaleat hiekansävyt saavat ihon hehkumaan aivan erilailla kuin tummat, kylmät sävyt. Useimmiten ne kamelitakilla varustetut talviasut ovat tai ainakin tuntuvat raikkaammilta. Välipäivien ankean harmaat päivät oikein janosivat pientä piristystä asun muodossa, joten päädyin käyttämään tätä samaa kokonaisuutta kolme päivää putkeen. Rakastan tuota pehmeän hiekansävyn, nahkahousujen sekä kiiltonahkaisten kenkien kontrastia!

Tämä kuvissa näkyvä takki on suhteellisen uusi tulokas vaatekaapissani. Metsästin koko syksyn suoralinjaisempaa ja tietyllä tapaa klassisempaa versiota vyöllä kiedottavan kamelitakkini rinnalle, mutta sellaista ei meinannut löytyä mistään. Ei ennen kuin törmäsin tähän Elloksen takkiin showroomilla. Siinä natsasi kaikki, niin väri, pituus kuin minimalistinen mallikin. Totesin tämän sopivan itselleni huomattavasti paremmin kuin se kietaisumalli, joka lähtikin samantien kiertoon.

Mutta kamelitakista kuulumisiin. Vuosi vaihtui, vaikka en olekaan sitä ihan vielä sisäistänyt. Päivämäärien kohdalle tulee varmasti kirjoitettua väärät numerot ainakin pari seuraavaa viikkoa, mutta jossain takaraivossa tunnen jo uudet tuulet. Eilen otin pahasti laiskistumaan päässyttä urheilijaminääni sarvista ja kipittelin salille puolen vuoden tauon jälkeen.

Terveellisemmät elämäntavat näin vuoden alusta ovat klisee, mutta omalla kohdallani tämä remontti oli välttämätön. Olen urheillut käytännössä koko ikäni ja elänyt suhteellisen terveellistä elämää, joten pidemmät tauot esimerkiksi salitreenistä näkyvät heti niin fyysisessä kuin henkisessäkin hyvinvoinnissa. Kohentuvan olon kautta uskon alkaneen vuodenkin lähtevän paremmin käyntiin. Tämän vuoden haasteet nimittäin vaativat melkoista kestävyyttä 😉

(*gifted/postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Vuoden 2016 luetuimmat postaukset