Kødbyens Fiskebar

SI MODA KÖÖPENHAMINA FISKEBAR 4

Kaksi sanaa; täydellistä ruokaa.

Siten kuvailisin Kööpenhaminalaista ravintolaa, Fiskebaria, jossa ekana iltana söimme. Saimme sattumalta pöydän ihan vaan sisään kävelemällä (vain reiluksi tunniksi tosin) ja nautimme ehkä yhdet parhaista makuelämyksistä ikinä. Tänne olisi voinut jäädä ehdottomasti nauttimaan illallista pidemmän kaavan mukaan, mutta pieni matkaseuralaisemme ja täyteen buukattu ravintola olivat tällä kertaa esteenä. Joskus haluan vielä palata tänne syömään kampasimpukoita.

SI MODA KÖÖPENHAMINA FISKEBAR 2SI MODA KÖÖPENHAMINA FISKEBAR 3SI MODA KÖÖPENHAMINA FISKEBAR 0

Niistä koostuva annos (yllä) oli nimittäin juurikin se elämäni paras makuelämys, josta jo mainitsin. En muista tarkalleen mitä kaikkea annos piti sisällään, mutta aivan taivaallisen hyvää se oli. Jollain tapaa paikasta tuli mieleen lempiravintolani Gaijin skandinaavisella tvistillä. Todella freshiä ja hyvää. Nimestäkin voi päätellä, että tarjolla oli paljon kalaa ja mereneläviä, mutta myös heidän kasvisruoka sai meiltä täydet pisteet.

Koska aikaa oli rajallisesti, päädyimme maistelemaan neljää erilaista pienempää pääruokaa tarjoilijan suosituksesta. Ruokamäärä osoittautui oikein riittäväksi ja annosvalinnatkin menivät ihan nappiin. Fish&Chipsit tilasimme ihan vaan miniä ajatellen, mutta täytyy myöntää, että kyllä ne maistuivat meille aikuisillekin. Hyvän ruoan lisäksi palvelu pelasi ja sisustus hiveli esteetikon silmää. Fiskebar jää ehdottomasti odottelemaan must go-listalleni seuraavaa Köpiksen reissua.

SI MODA KÖÖPENHAMINA FISKEBAR 6SI MODA KÖÖPENHAMINA FISKEBAR 1

Kødbyens Fiskebar

Flæsketorvet 100

1711 Copenhagen

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Paulina
  December 12, 2015

  Tämä on mahtava paikka ja niin hyvää ruokaa!
  Kiva että löysitte paikan myös, alue on aika erikoinen kanssa:)
  Olin työmatkalla kaksi vuotta sitten ja pääsin tänne syömään 🙂

  • Kaisa
   December 12, 2015

   Eikö olekin! Tekstissä unohdin mainita, että emme olisi kyllä tänne eksyneet ilman Saran vinkkejä. Sen verran “syrjässä” tämä ravintoloita täynnä oleva alue on turistien suosimasta keskustasta. Mieheni oli itse asiassa käynyt työmatkalla viereisessä Mother ravintolassa (joka sekin kuulemma hyvä) syömässä, mutta ei heti älynnyt, että kyse on samasta alueesta 🙂 Alueella näytti olevan muitakin potentiaalisia ravintoloita, joten tietää kyllä minne ensi kerralla suuntaa (ja tekee pöytävarausta).

Previous
Favorite sweater 1/2