Kohti Kroatiaa

mom’s swimsuit Y.A.S (similar here)  / mom’s shoe RIVER ISLAND / mom’s sunnies RAY BAN

mini’s sunnies IZIPIZI / hat ZARA / mini’s t-shirt LINDEX

Kaikki oleellinen pitäsi nyt olla pakattuna mukaan ja tämä perhe valmis kohti Kroatian aurinkoa. Pakkailujen lomassa tuli mieleen pari hyvää vinkkiä, jos teillä jollakin on matka edessä tai ihan vaan kesää ajattelin tarvitsisi löytää vastaavia tuotteita.

Lasten aurinkolasit ovat pitkään olleet murheekryyni nimeltä yksi. Sopivia, päähän istuvia ja siinä pysyviä, kivan mallisia ja värisiä (värittömiä) ei ole meinannut löytyä mistään. Viimein muistin, että Helsingissä Esplanadin reunalla sijaitseva lelukauppa Ombrellino myy myös aurinkolaseja lapsille. Pikainen visiitti sinne tuotti toissa viikolla tulosta. Värikkäämpiäkin vaihtoehtoja oli, mutta itse päädyin näihin mustiin, jotka ovat kyllä kieltämättä aika coolit!

Hyvin istuvan uima-puvun löytäminen itselleni on myös tuottanut hieman harmaita hiuksia. Toki kauppojen valikoimiin on vasta nyt alkanut rantautua enemmän bikinejä ja uikkareita, mutta itse olisin tarvinnut sellaisen jo hiihtolomalla kylpylään. Talvikaudella paras valikoima uima-asuja löytyy ehdottomasti Zalandolta, josta tämän Y.A.S:in uikkari on hankittu.

Jämäkkä reunaisen hellehatun löytyminen otti aikaa lähinnä siksi, että minulla on niin samperin pieni pää (yo-lakeista se pienin koko…). Kaikki kivat hatut pyörivät siis lähes poikkeuksetta päässäni ja onesize-hattuja en oikeastaan voi koskaan ostaa. Onneksi tästä Zaran hatusta oli tarjolla useampaa kokoa. Väri oli nimittäin juuri nappi, samoin malli ja reunan jämäkkyys. Inhoan niitä hellehattuja joiden reuna kääntyy vähän kaarelle 😀

Kivoja lasten t-paitoja olen viime viikkoina bongaillut mm. Lindexiltä. Heidän lastenvaatemallistot tosin kolahtavat monesti muutenkin.

Aurinkotuotteet on hankittu ajoissa. Suojavoiteiden lisäksi hyvät After sun:it sekä muut aurinkotuotteet kulkevat aina reissuillani mukana. Erityisesti pidän kaikista iholle suihkutettavista voiteista ym. ja innolla odotan pääseväni kokeilemaan tätä testiin saamaani Diego Dalla Palman “rusketusvettä”. Rusketuksen maksimointi ei ehkä enää ole niin suuri juttu kuin joskus teininä, mutta olisihan se kiva saada pieni päivetys tuljaisiksi. Viime vuosina aurinkolomat ovat olleet vähän kiven alla ja olen huomannut, että erityisesti talviaikaan ihoni oikein huutaa aurinkoa. Toki suojaudun auringolta aina asianmukaisilla voiteilla, mutta ainakin oma ihoni on sellainen että 1-2 viikkoa talvella auringossa tekee iholleni ihmeitä. Myös suolaisessa merivedessä uiminen kohentaa sen kuntoa huomattavasti.

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Mikaela
    May 16, 2017

    Oi mäkin haluaisin päästä Kroatiaan! Ihanaa lomaa teille! 🙂

Previous
6 ihanaa kirjoitusta äitienpäivältä