Kolme yötä jouluun – yksi syntymäpäiviin

Ajellaan tässä juuri viimeisiltä jouluasioilta kohti kotia. Jouluradio soi, pienempi tyttö vetää sikeitä ja isompi katsoo elokuvaa. Mietin äsken, että tämä olisi aika ihanaa joulunpyhinä. Muutama rauhallisempi hetki, ehkä joku jouluinen elokuva ja vähän jouluherkkuja. Saas nähdä suodaanko sellainen minulle 😀

Joululahjat on nyt pitkälti kunnossa, samoin tyttöjen syntymäpäivälahjat, joista toinen avataan jo heti huomen aamulla, kun kuopus täyttää vuoden. Niin vain se vauvavuosi meni. Yllättävän nopeasti. Mitään suurempia syntymäpäiväjuhlia emme tässä joulutohinassa järjestä, vaan synttärikahvit juodaan sitten ensi vuoden puolella. Esikoinen sai jo omat kaverisynttärinsä, joten hän malttaa odottaa sukujuhlia ensi vuoteen. Nuorempi ei sen sijaan vielä ymmärrä juhlien päälle paljoakaan. Perheen kesken haluan kuitenkin tyttöjä syntymäpäiväaamuina muistaa ja siksi olen heille pienet harkitut lahjat hankkinut.

Mitä sitten taas jouluvalmisteluihin tulee, ovat ne lahjoja lukuunottamatta vielä aika vaiheessa. Huomenna olisi tarkoitus tehdä isompi ruokakauppareissu ja siivota. Jos ne saan hoidettua, niin sitten aatonaattona voi ottaa jo aika iisisti. Mitään kummoisia jouluruokavalmisteluja en ajatellut tehdä, mutta suolakaramellikastiketta sekä muutamat “jouluomenat” ajattelin vanhojen suosikkireseptieni pohjalta valmistaa. Mitenkäs teidän joulupuuhat? Joko sitä ollaan ihan valmiina vai vielä menossa viime hetken ostoksille?ps. En osaa yhtään kuvitella, että tämä pieni joulupulla olisi jo 1-vuotias?! Hänhän on viekä niiiiin pieni! Mutta niin kai se menee, että kuopus on aina perheen vauva, olisi sitten minkä ikäinen tahansa.

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Kesämekossa joulukuussa
Kolme yötä jouluun – yksi syntymäpäiviin