Kolmenkympin jakkukriisi

shirt GINA TRICOT / jacket SAMSOE&SAMSOE / jeans GINA TRICOT

shoes BILLI BI (Zalando*) / sunnies G-STAR

Tässä vielä kokonaisuudessaan eilisessä postauksessa vilahtanut asu. Melko keväiset ovat fiilikset tässä, kun ikkunoista heijastuu kirkkaan sininen taivas ja kaikki talviasusteet on  vihdoin riisuttu pois. Raikas valkoinen kauluspaita ja vaalea denim tuovat nekin oman ripauksensa kevättä. Takista haluisin sanoa sen verran, että siitä on aika pitkä aika, kun minulla on viimeksi nähty bukleekankainen jakkutakki päällä. Ylipäätänsä jakkujen käyttö on viime vuosina ollut tosi vähäistä. Bomber- ja armytakit ovat nahkatakin ohella kiilaanneet jakkujen edelle.

En tiedä onko se tuo lähestyvä kolmenkymmenen vuoden ikä vai mikä, mutta jostain syystä jakut innostaa taas. Ja nimenomaan tällaisissa hyvin klassissa malleissa ja materiaaleissa. Tällainen takki tuo ihanaa kontrastia ja ryhtiä tällaiseen kokonaisuuteen. Esimerkiksi bombertakin kanssa tämä asu olisi ollut hyvin erinäköinen ja paaaljon rennompi. Ei sillä, että se olisi huono asia. Nyt sattui vaan olemaan jakkufiilis.

Tällä kertaa ei ollut sen kummempaa asiaa, kuin muutama sana jakuista, mutta ei kai sitä aina tarvitsekaan olla. Vähän kevyempää luettavaa tähän lauantaipäivään. Ehkä huomenna irtoaa syvällisempää tekstiä.

photos: Sara Vanninen, edited by me

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
Previous
Keväinen perjantai + arvonta