Kosketus luonnonkosmetiikkaan

*Yhteistyössä Mádara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen täällä aina välillä kysynyt teiltä neuvoja ihonhoitoon ja siihen sopiviin tuotteisiin. Milloin olen kärsinyt kuivasta ihosta, milloin aurinkoihottumasta ja milloin päänahan kutinasta. Vinkkinne ovat olleet kallisarvoisia, kiitos niistä! Oma ihoni on aina ollut suhteellisen herkkä ja olen teinivuosien hälläväliä -asenteen jälkeen katsonut huomattavasti tarkemmin mitä tuotteita käytän. Yleensä käyttämistäni tuotteista löytyy aina sanat “herkälle ja kuivalle iholle”. Hajusteita kestän jonkin verran, mutta esimerkiksi kasvovoiteiden suhteen olen joutunut olemaan tarkempi.

Vaikka olen jo pitkään tiedostanut, että luonnonkosmetiikan joukosta saattaisi löytyä minulle ne parhaat tuotteet, täytyy minun myöntää, että tämä yhteistyö Mádaran kanssa oli ensimmäinen kunnollinen kosketukseni luonnonkosmetiikkaan. Luonnonkosmetiikkahan on siitä hyvä, että meidän ihomme tunnistaa niissä käytetyt luonnolliset ainekset paremmin kuin keinotekoiset aineet. Tätä voisi verrata siihen minkälaisen olon puhdas kotiruoka versus teollinen moska saa aikaan kehossa. Yritän varmasti jatkossa pitää tämän ajatuksen mielessäni, kun iholleni tuotteita levitän. Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta vannoutuneita luonnonkosmetiikan käyttäjiä? Olisi kiva kuulla teidän mietteitänne!

Teitä vannoutuneita käyttäjiä ja uusia innokkaita kokeilijoita hemmotellaan nyt. Nimittäin Mádaralla alkaa tänään keskiyöllä (6.11. klo 00.00) 24 tuntia kestävä myyntitapahtuma, jonka aikana koko valikoimasta saa -40% alennusta (ei koske kasvosettejä)! Mikäli tuotteet kiinnostavat, kannattaa olla kärppänä paikalla (rajoitettu erä). Toimitus on ilmainen yli 30 euron ostoksista  ja yli 60 euron ostoksista saa kaupanpäälle yövoiteen!

Itselleni Mádara tosiaan oli uusi tuttavuus, mutta muutaman päivän kokeilun perusteella tuotteet saavat minulta vain plussia. Tässä alla muutamia testiin saamia tuotteita ja mietteitäni niistä. Löysin mm. sen pelastavan enkelin kuiville käsilleni!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

REGENERATING NIGHT cream (kaikille ihotyypeille)

Uudistava yövoide

* Yllättävän miellyttävä tuoksu vaikka humalan, ohranjyvän ja tomaatin uutteiden sekoitus ei sitä ehkä antanut odottaa.

* Levittyy mukavasti ja kuivuu nopeasti.

* Kosteuttava, mutta ei liian.

* Kasvot eivät rasvoitu yön aikanakaan vaan iho tuntuu aamulla sopivasti kosteutetulta ja kiinteältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

TIME MIRACLE serum

Aktivoi solujen uusiutumista ja vähentää ryppyjä sekä juonteita

* Koivunmahlaa sisältävä seerumi tuoksuu omaan suhteellisen herkkään nenääni aika erikoiselta, mutta ei pahalta.

* Seerumi on aika litkua, mutta levittyy helposti ja imeytyy hyvin.

* Iho tuntuu välittömästi kiinteämmältä.

* Suurempia muutoksia ihossa saan varmasti odotella vielä hetken, mielenkiinnolla odotan. Alku on lupaava!

 

SI MODA MADARA 4OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PIHLAJA DAILY DEFENCE cream

Tarkoitettu kuivalle iholle ja vaativiin olosuhteisiin

* Singahti kertaheitolla suosikkikosmetiikkatuotteideni joukkoon.

* Pitää lupauksensa ja taikoi esimerkiksi minun korppukäteni ja aukinaiset kynsinauhani uuteen uskoon kahden rasvauskerran jälkeen.

* Tuoksu miellyttävä (pihlajanmarja) ja koostumus ihanan pehmeä sekä täyteläinen.

* Ehdoton tuote käsilaukkuun/matkoille, voi käyttää niin käsille, kasvoille, rohtuneille huuleille kuin vartalollekin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tosiaan 24h myyntitapahtuma, jossa kaikki tuotteet ovat -40% alkaa tänään klo 00.00 ja Mádaran verkkokauppaan pääset täältä!

ps. Mitä piditte pienestä vauhdikkaasta kuvausassistentistani? Yritin ensin kuvata kliseisiä “tässä tuoreita kukkia ja kosmetiikkaa” -kuvia, kunnes totesin, etten tule saamaan yhtään seesteistä kuvaa tämän touhottajan leikkiessä vieressä sylissä. Lopulta asetin hänet kameran eteen ja annoin luonnonkosmetiikkatuotteet käteen. Lopputulos paras mahdollinen; lapsella kädessä turvalliset “lelut” ja pienen iho näyttää kameran ruudulla huomattavasti kivemmalta kuin kliseiset kukat.

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Mari
  November 5, 2014

  Oma ihotyyppini on täysin samanlainen kuin sinulla, ja ihonhoitotuotteiden kanssa saa olla tarkkana. Käytän yleensä Lumenen herkän ihon tuotteita, apteekkin perusvoiteita ja Avenen tuotteita, niistä ei ole ikinä seurannut ongelmia. Ostin vuosi sitten Madaralta kasvo- ja vartalovoiteen, josta harmikseni sain ihan hirvittävästi näppyjä ja punoitusta ihooni. Myyjä sanoi, että näpyt ovat aluksi ”normaaleja”, sillä iholla kuulemma kestää hetken tottua luonnonkosmetiikkaan ja se voi siksi reagoida. Jokaisella luonnonkosmetiikkakokeilulla olen kuitenkin saanut samanlaisia punoittavia näppyjä, eivätkä ne ole kadonneet ennenkuin olen vaihtanut takaisin muihin tuotteisiin. Harmitti, kun putelit eivät kuitenkaan olleet ihan ilmaisia. Eli siis minun herkälle ja atooppiselle iholle luonnonkosmetiikka ei jostain syystä sovi, mutta toivottavasti sinulla tärppää! 🙂

  • Kaisa
   November 5, 2014

   Kiitos kommentistasi! Minulla on käytössä paljon samoja tuotteita kuin sinulla, joten mielenkiinnolla odotan miten tämä Mádara kokeilu tästä lähtee käyntiin. Ainakin tuo pihlajanmarja voide on käsilleni erinomainen. Mutta kuten sinullakin kasvojeni iho reagoi todella helposti, joten saa nähdä miten käy seerumin ja yövoiteen! Voin vaikka hetken päästä palata tänne kertomaan kuulumisiani 🙂

Previous
Sohvapöydän metsästys