*Kaupallinen yhteistyö ACO

Vuosi ACOn brändilähettiläänä sekä “ACO gangilaisena” on jo taittunut syksyyn ja lähenee uhkaavasti loppuaan. On ollut ilo kuulua tähän jengiin ja samalla kertoa teille omia kokemuksiani brändistä. Aiemmin tänä vuonna olen puhunut mm. ACOn tämän vuoden uutuuksista sekä käyttämistäni aurinko- ja intiimituotteista. ACO on meille sellainen koko perheen ihonhoitobrändi ja se erottaakin tämän brändin ehkä selkeimmin muista suosimistani. ACOlla on monia tuotteita, jotka jaan lasteni kanssa ja esimerkiksi aurinkovoiteita käytämme koko perhe yhdessä.

Tässä vuoden toiseksi viimeisessä postauksessa haluan nyt nostaa esille kolme ultimaattista suosikkiani ACOn laajasta valikoimasta. Ne ovat käytössä joka päivä ja pakataan myös mukaan reissuille.

Ensimmäisenä se minun the ACO tuote, jota suihkin joka välissä sekä kannan laukussani päivittäin, ja jonka katoamisesta saan raivarin. Kyseessä on siis ACO Rescue Mist kasvosuihke. Käytän tätä sekä meikittömälle että meikatulle kasvolle aina, kun tunnen vähääkään oloani nuutuneeksi tai ihoa kiristäväksi. Mielestäni kasvosuihke antaa ihanan raikkaan ja kuulaan viimeistelyn meikkiin, joten monesti suihkaisen tätä heti saatuani meikin valmiiksi. Suihke on myös ihan omiaan reissussa, niin lentokoneessa kuin esimerkiksi uimarannallakin. Herkkä hipiäni ei ihan mitä tahansa kasvosuihkeita siedä, mutta ACOon voin onneksi tässäkin kohtaa aina luottaa. Ihoni hyväksyy tämän raikkaan suihkeen mukisematta. Sen lisäksi, että itse tätä tuotetta jumaloin, olen myös halunnut levittää ilosanomaa muille antamalla tätä lahjaksi. Ihonhoitotuotteet saattavat olla vaikeita lahjoja, mutta kaikille ihotyypeille sopiva suihke harvoin menee pieleen ja monet tuttuni ovatkin sanoneet tämän olleen ihana lahja!

Toisena tuotteena valitsin tähän suhteellisen uuden suosikin, joka on kuitenkin kavunnut nopeasti muiden ACOn vauvoille suunnatun sarjan tuotteiden ohi. Meillä tosiaan on ollut nuoremmalla tytöllä syntymästi asti käytössä ACOn Minicare tuotteet, joista olemme kovasti tykänneet. Kaikki pesunesteistä voiteisiin ovat olleet ihania, mutta nyt tämä uutuus öljy, ACO Minicare Baby Oil on kyllä mennyt kaikkien ohitse. Käytämme öljyä vauvan kylpyvedessä ja esimerkiksi hieroessa vauvaa. Tämä tehoaa lievästä atopiasta kärsivän vauvan pahimpiin kuiviin läiskiin ja tämän avulla irtoaa sitkeinkin karsta sekä kuivunut rähmä. Myös herkästi aukeavat vauvan taipeet ja poimut ovat parantuneet parhaiten pyyhkimällä tällä öljyllä kostutetulla vanulla. Kuulostaa hullulta sivellä öljyä aukinaisille hiertymille, mutta sain tämän vinkin aikoinaan neuvolasta ja ihmeellistä kyllä se toimii todella hyvin sekä nopeasti.

Kuten tuossa postauksen alussa mainitsin, niin osan ACOn tuotteista jaamme koko perheen kesken ja tämä öljy on siitä hyvä esimerkki. Itse käytän öljyä erityisen kuiviin kohtiin ihollani, sekä kasvoissa että vartalolla. Öljy tekee juuri sheivatuista sääristä unelman pehmeät, joten suosin tätä myös siinä. Isompi tyttö on äitin tapaan kuivaihoinen, joten hänen ihoaan olen myös tällä hölvännyt. Pari kertaa olen myös käyttänyt tätä korppuisiin hiustenlatvoihin ja hartiahierontaan. Todellinen all in one tuote siis kyseessä ja kaiken lisäksi siinä on käytetty vain 100% luonnollisia ainesosia.

Viimeisenä valitsin tähän tuotteen, joka ei nyt ole ihan all in 1, mutta 3 in 1 kuitenkin! Kyseessä ACOn misellevesi, jolla puhdistan kasvot aamuin illoin. Iltaisin käytän tätä sen jälkeen, kun olen putsannut vedenkestävät meikit pois. Tuote viimeistelee ihonpuhdistuksen ja kosteuttaa jo ihanasti ennen seerumeja sekä voiteita. Aamuisin pyyhkäisen tällä kasvot saadakseni yön aikana kertyneet liat pois, mutta myös virkistääkseni kasvoja. Aiemmin saatoin huuhtoa kasvoja viileällä vedellä, mutta pidemmän päälle se kuivatti ihoani entisestään. Tämä kosteuttava misellevesi ei kuivata samalla tapaa ihoa, mutta antaa kuitenkin sen saman raikkaan tunteen kuin viileä vesi. Misellevedellä pyyhitylle iholle on huomattavasti kivempi levittää päivävoiteet, kun yön jälkeinen tunkkaisuus on tiessään.

Nämä omat suosikkini sekä muiden ACO gangilaisten suosikit löytyvät nyt kootusti Yliopiston Apteekin sivuilta. Siellä on myös nyt pieni etu teille, sillä ostaessasi kaksi ACO-tuotetta saatte kaupan päälle ACO Face Nourishing Night Cream -yövoiteen. Etu on voimassa 31.10. asti!

 

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
  • Reetta
    October 16, 2019

    Moi Kaisa! Uskomattoman kauniit kuvat tässä postauksessa, onko ne otettu missä? 🙂

Previous
Aitoa iloa, aitoja kuvia
Kosteuttavimmat suosikit