Kuinka yhdistää beiget housut? 2/3

Tämä threeways -postaussarja jäi totaalisen kesken viime viikolla, kun sivustoni ulkoasu lähti remonttiin ja vanha kunnon blogimuutto astui kuvioihin. Joku teistä lukijoista ehtikin jo kommentoida uutta ulkoasua. Erittäin ihanaa, että se näkyy sinnekin ja on toivottavasti mieluinen! Vielä pientä viimeistelyä tänne varmasti teen ja mahdollisesti eri fontteja kokeilen, mutta muuten alkaa sen osalta olla homma purkissa. Jos bongaatte jotain bugeja tai sivusto on muuten vaan kökkö, niin arvostaisin todella paljon teidän kommentteja! Itseltä voi jotain jäädä huomaamatta tai sitä ajattelee, että joku asia olisi lukijaystävällinen, vaikka se ei oikeasti olekaan. Joten kommentoikaa vaan rohkeasti 🙂

Mitä tulee tuohon blogimuuttoon, niin sellainen tapahtui myös tässä viikon aikana. Viime joulukuussa minulle tuli olo, että kaipasin myös työrintamalla jotain uutta, kun koko muu elämä taloa ja perhettä myöten oli mennyt uusiksi. Päädyin sitten kiittäen ja kumartaen irtisanoutumaan Suomen Blogimedialta, jonka alla olen koko yrittäjän urani ollut. Sieltä lähtö oli vaikea päätös, mutta nyt kaipasin jotain uutta.

Tai en tiedä voiko ratkaisuani sanoa uudeksi, sillä tavallaan tässä yksi ympyrä sulkeutuu, kun palaan Indiedaysin riveihin. Rutkasti uutta intoa sekä paljon kaivattua buustia olen tästä kyllä saanut ja se on tärkeintä. Toivon, että se välittyy myös sinne teille uusien innovaatisempien ja monipuolisempien sisältöjen muodossa, sillä muulla tapaa nämä blogimuutot eivät nykyisin enää lukijoita kovasti kosketa, kun www-osoitteet ynnä muut pysyvät pitkälti samana.

Mutta mennään itse aiheeseen eli toiseen asuun beigen sävyisten housujen kera. Ensimmäisellä kerrallahan yhdistin beiget housut raikkaaseen valkoiseen kauluspaitaan ja nyt ne saivat kaverikseen lisää beigeä. Olen haaveillut tällaisesta “all beige” -asusta koko kevään ja metsästänyt täydellistä beigeä housupukua joka paikasta. Sellaisen löytäminen osoittautui kuitenkin todella haasteelliseksi, joten päädyin ostamaan vain nämä housut.

Kotona minulla kuitenkin välähti, että kirppiskasassa lojui yksi vuosia vanha jakku, joka voisi sopia housujen pariksi. Ja mitens siinä sitten kävikään? Jakku ja housut näyttävät ainakin näin kuvassa ihan siltä, kuin kuuluisivat yhteen. Varsinkin, kun housujen vyötä käyttää jakun päällä. Tällä kertaa yhdistin tähän itse koottuun housupukuun kiiltonahkaiset herrainkengät, mutta kokeilin, että sama asu toimii myös korkojen kanssa ja menee silloin jopa vähän juhlavammasta lookista. Koska tämä ja tuo haasteen ensimmäinen asu olivat melko fiinejä sekä muokattavissa jopa iltamenoihin, otetaan seuraavaksi kehiin selvästi rennompaa vaihtoehtoa.

Nyt sateisen lauantai-illan vietoon, ajateltiin tehdä pitsaa ja ihan vaan olla kotona 🙂

Ecco shoes

Gauhar hair clips

Gucci sunnies

Gina Tricot pants

Weekday blazer

photos: Hanna Väyrynen, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Kevätväsymys ja elämäni kolmas hiustenlähtö – mikä avuksi?
Kuinka yhdistää beiget housut? 2/3