Kuinka yhdistää beiget housut? 3/3

Viimeinen beigehousuasu uunista ulos! Tämä sopiikin todella hyvin näihin uudelleen lämmenneihin keleihin 🙂 Viimeisessä asussa kääräisin lahkeet, iskin jalkaan lenkkarit (jotka tosin kaipasivat kipeästi pesua) ja valitsin rennoksi yläosaksi valkoisen t-paidan sekä joka kesän luottotakkini. Armytakissa on jotain ihanan rentoa ja skarppia samaan aikaan. Vihreä väri on myös imarteleva ihoa vasten ja sopii mielestäni kivasti myös vaaleampaan hiusväriini. Minulta löytyy sekä pidempi armytakki että tämä lyhyt, joka on kyllä ihan omiaan, jos haluaa korostaa vyötäröä tällaisten housujen tai esimerkiksi mekon/hameen kanssa. Takki saa myös oman 160cm “pitkän” kroppanikin venymään pituutta huomaamatta.

Tämä viikko on ollut aika vauhdikas, kun puolet siitä on vierähtänyt Helsingissä ja muutaman kerran on tullut sahattua motaria edes takaisin. Huomennakin oli alunperin tarkoitus ajaa pk-seudulle, mutta menot siirtyivät alkuviikkoon. Ja ihan hyvä näin! Aurinkoa pitäisi piisata, joten taidampa hakea minin hyvissä ajoin hoidosta ja mennä vaikkapa puistoon jätskille. Se oli viime vuonna helteisen toukokuun joka viikkoinen perjantaitraditiomme ja mieluusti palautan sen taas kalenteriin.

ps. Minkä vaatteen haluisitte nähdä seuraavaksi three ways-postauksissa?

 

Topshop shoes

Lindex sunnies

Gina Tricot pants & jacket

Cubus t-shirt

photos: Hanna Väyrynen, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Maria
  May 20, 2019

  Ehdottaisin seuraavaksi three-way teemaksi ”sama asu, eri asusteet”. Eli yksinkertainen perus-mekko esimerkiksi ja siihen kolmet eri asuteet, jotka muuttaa lookin arkeen / iltaan sopivaksi. Itse reissaan paljon ja pyrin minimoimaan matkatavaran pärjätäkseen parhaillaan pelkällä repulla, eli pyrin panostamaan asusteisiin: sama paita, mutta esim. korulla tai huivilla asustettuna tekee ihmeitä ja ainakin uskottelen itselleni, että kukaan ei huomaa jos painan pari päivää samalla vaatetuksella 😉

  • kaisaturunen
   May 22, 2019

   Hei tää olikin tosi hyvä idea! Menee toteutukseen 🙂

Previous
1/3 vauvavuodesta ja ne kuuluisat 4kk hulinat
Kuinka yhdistää beiget housut? 3/3