Kultaa ja kauniita kattauksia

si-moda-zalando-golden-dinner-6si-moda-zalando-golden-dinner-4si-moda-zalando-golden-dinner-8si-moda-zalando-golden-dinner-2si-moda-zalando-golden-dinner-11si-moda-zalando-golden-dinner-5si-moda-zalando-golden-dinner-10si-moda-zalando-golden-dinner-9si-moda-zalando-golden-dinner-1si-moda-zalando-golden-dinner-3

Aina joulun lähestyessä innostun fiilistelemään erilaisia kattauksia. Pinterestistä tulee tallennettua useampia ideoita joulun ja uuden vuoden pöytiin. Minusta on ihanaa istuutua syömään kauniisti katettuun pöytään ja ihastella hetken aikaa harkiten aseteltuja aterimia sekä koristeita ennen kuin ruoka saapuu. Ateriakin tuntuu usein maistuvan viehättävän kattauksen ansiosta paremmalta. Joskus nuorempana naureskelin miten äitini hamstrasi joka paikasta servettejä ja antoi niitä lahjaksikin. Nykyisin teen itse aivan samaa ja koen, että servetit ovat mieluisia (sekä käytännöllisiä) lahjoja.

Servettien lisäksi on kiva suunnitella pöytäliinojen väritystä, kukka-asetelmia, kynttilöitä tai muita pöytäkoristeteita. Myös persoonalliset paikkakortit tai vaikkapa jokaisen paikalle asetetut menut antavat kauniin viimeistellyn silauksen kattaukselle. Eihän näitä nyt joka juhliin jaksa väkertää, mutta välillä on kiva panostaa. Kuten todettua, kaunis kauttaus kohottaa illallisen pisteitä varmasti, vaikka ei tietenkään takaa sen onnistumista.

Yllä vähän fiiliskuvia eiliseltä Zalandon kultaiselta illalliselta, jonka ansiosta ylipäätänsä lähdin kattauksista puhumaan. Todellisen kultafanin mielestä tämä pöytä ja koko teema olivat tietenkin ihan mielettömät. Ne yhdistettynä hyvään ruokaan, seuraan ja mielettömään musiikkiesitykseen (Snapchatin puolelta näkee vielä pätkiä @caseykaisa) lopputulos oli täydellisen onnistunut ilta. Nämä jäävät ehkä vuoden ainoiksi “pikkujouluiksi”, mutta eipä haittaa. Mielummin otan yhden ihan huippuillan kuin useamman keskinkertaisen. Kiitos Zalandolle ja mahtavalle porukalle!

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Miten tunnistaa laadukkaan vaatteen?